ΑΕΚ

Και επίσημα του εκχωρούν... γήπεδο και ομάδα

Και επίσημα του εκχωρούν... γήπεδο και ομάδα
INTIME SPORTS

Το αυριανό (20/6) Δ.Σ της Ερασιτεχνικής θα εγκρίνει και τυπικά την εκχώρηση του γηπέδου αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας, στον Δημήτρη Μελισσανίδη, με το νέο "αφεντικό" της ΑΕΚ να προχωρήσει την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι απαραίτητες κινήσεις για την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν γίνει. Ήδη οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ προκαλούν αίσθηση (για ομάδα Γ' Εθνικής) και πλέον απομένουν τα τυπικά ώστε να πάρει στα χέρια του ο Μελισσανίδης την ομάδα αλλά και την υπόθεση του γηπέδου.

Η ποδοσφαιρική ομάδα έχει στελεχωθεί με τέτοιο τρόπο που θα δώσει τον χρόνο στον Τίγρη να αφιερωθεί στην κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει οι απαραίτητες προεργασίες έτσι ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες ανέγερσης.

Έχουν γίνει μελέτες από τοπογράφους, έχει δοθεί εντολή για σύσταση εταιρίας που θα αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου (Δικέφαλος ΑΕ), ενώ έχουν γίνει και επαφές με αρχιτέκτονες που θα επιμεληθούν το έργο.

Την Πέμπτη (20/6) λοιπόν έχει προγραμματιστεί το Δ.Σ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ εκεί όπου θα εγκριθεί η εκχώρηση του γηπέδου αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας στον Τίγρη, συμφωνία που έγινε άλλωστε πριν τις εκλογές ανάμεσα στους Μελισσανίδη και Κοτσάτο-Αλεξίου.

Μετά λοιπόν την έγκριση, ο Μελισσανίδης θα έχει και τυπικά στα χέρια του την ΑΕΚ και θα ξεκινήσει τις επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές που έχουν δηλώσει ότι θα βοηθήσουν στο θέμα του γηπέδου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και ανακοινώσεις πριν από την έκδοση των καρτών διαρκείας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ