ΑΕΚ

Και ο τιμωρημένος Κονέ στο ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί ο Κονέ να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αποψινό (12/5, 20.30) τελικό, όμως ζήτησε να βρίσκεται κανονικά στην "αποστολή".

Η αλήθεια είναι πως το δέσιμο του Παναγιώτη Κονέ με την ΑΕΚ είναι ξεχωριστό. Άλλωστε η φετινή σεζόν του, δεν ήταν η πρώτη με τα «κιτρινόμαυρα». Ήταν η επιστροφή του, εκεί που ο ίδιος ο Κονέ ονομάζει "σπίτι" του.

Γι αυτό και ήταν από τους "πρωταγωνιστής" στα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς το απόλαυσε με την ψυχή του. Γι αυτό και δεν μπορούσε να το πιστέψει, όταν μετά τον δεύτερο ημιτελικό με την Λάρισα, τον ενημέρωσαν πως συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό.

Ο Κονέ, λόγω της τιμωρίας, δεν θα μπορεί να βοηθήσει απόψε (12/5 – 20.30) τους συμπαίκτες του μέσα στο γήπεδο. Όμως ήθελε να βρίσκεται δίπλα τους συνέχεια. Σαν να αποτελεί και αυτός μέλος της αποστολής. Εξ ου και ο Κονέ ζήτησε να διανυκτερεύσει και αυτός χθες (11/5) στο ξενοδοχείο της Αττικής οδού, που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας ενόψει του τελικού. Να μείνει και σήμερα μαζί με τους συμπαίκτες του και να πάει και μαζί τους στο Ολυμπιακό Στάδιο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ