ΑΕΚ

AEK και... ΑΜΚ, ώρα για πράξεις

AEK και... ΑΜΚ, ώρα για πράξεις

Η ώρα των έργων έφτασε, η ώρα που τα λόγια και οι δεσμεύσεις θα πρέπει να γίνουν πράξη. Στις 19:00 το απόγευμα στα γραφεία της Aegean η γενική συνέλευση της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» με μοναδικό θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 30 εκ. ευρώ

Ιστορική μέρα η σημερινή (30/10) για τη νέα εποχή της ΑΕΚ καθώς όλοι όσοι δεσμεύτηκαν στον Δημήτρη Μελισσανίδη καλούνται να κάνουν πράξει τα λόγια τους και να συμμετάσχουν στην ΑΜΚ ύψους 30 εκ. ευρώ για την ανέγερση του νέου γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Φυσικά και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης των όσων έχουν δεσμευτεί οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες προς τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, απλά ήρθε η ώρα όλα τα ποσά που πέσανε στο τραπέζι, να πάρουν επίσημη μορφή.

Από τον Πόλυ Χατζηιωάννου και το κάλεσμα του προς τους ΑΕΚτζήδες, με την δημοσιοποίηση της συμμετοχής του στην "Αγιά Σοφιά", μέχρι τον πρόεδρο της "Δικέφαλος 1924 ΑΕΚ", κ. Δαλακούρα.

Για την συμμετοχή των Δημήτρη και Γιώργου Μελισσανίδη, δεν τίθεται κανένα θέμα. Απλά ήρθε η ώρα να μάθουν και οι ίδιοι ποιον θα έχουν δίπλα τους και σε ποιον θα μπορούν να υπολογίζουν και στο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην περίπτωση που συμπληρωθεί άμεσα η ΑΜΚ των 30 εκ. ευρώ (κάτι που θεωρείται παραπάνω από βέβαιο σύμφωνα με τις δεσμεύσεις των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών), τότε σε συνδυασμό με τα χρήματα από την Περιφέρεια Αττικής ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα έχει συμπληρώσει πάνω από τα 2/3 του συνολικού κόστους για την ανέγερση της "Αγιάς Σοφιάς"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ