ΑΕΚ

Ισπανικό δημοσίευμα για Ντέλεφ

Ισπανικό δημοσίευμα για Ντέλεφ

Τα ονόματα στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ δίνουν και παίρνουν με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού της.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ήρθε στην Αθήνα με αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τους οποίους θα εξετάσουν οι Κιτρινόμαυροι και μάλιστα, ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Σπας Ντέλεφ.

Ο Ντέλεφ έχει αγωνιστεί στη Λας Πάλμας μόλις έξι φορές, είναι γεννημένος στις 22 Σεπτέμβρη του 1989 και έκανε τα πρώτα του βήματα στην Πιρίν.

Εκεί έκατσε για ένα χρόνο και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στην οποία έμεινε μέχρι το 2012, έχοντας 39 συμμετοχές και 16 γκολ.

Από εκεί και πέρα μετακόμισε στην Τουρκία και την Μερσίν, το 2013 επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς βρέθηκε στην Ισπανία και τη Λας Πάλμας.

Ο Ντέλεφ ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν 2008-09 στη Βουλγαρία με την Πιρίν, όταν και κατέκτησε μαζί της το Κύπελλο.

Παράλληλα με την αποκάλυψη για τον Ντέλεφ, το δημοσίευμα αναφέρεται και στην περίπτωση του Τάνα επικαλούμενο ελληνικές πηγές.

Πηγή:AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ