ΑΕΚ

Ιμπάνιεθ: "Θέλει ΑΕΚ ο Ταμούδο, αλλά..."

Ιμπάνιεθ: "Θέλει ΑΕΚ ο Ταμούδο, αλλά..."
Ταμούδο

Ο μάνατζερ του Ταμούδο δήλωσε πως ο πελάτης του θέλει να έρθει στην ΑΕΚ, αρκεί βέβαια η Ένωση να τον ικανοποιήσει οικονομικά.

Ο Ισπανός επιθετικός Ραούλ Ταμούδο φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός στην επίθεση της Ένωσης και μάλιστα ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να τον πείσει να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Τα πράγματα ωστόσο έχουν κολλήσει στο οικονομικό, μιας και ο 34χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει σκοπό να πέσει κάτω από τις 350.000 ευρώ τον χρόνο.

Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην Sporday ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ (μάνατζερ του Ταμούδ), που είπε χαρακτηριστικά:

"Ο Ταμούδο θέλει να παίξει στην ΑΕΚ, έχει μιλήσει και με τον Χιμένεθ, αλλά δεν θα αρχόταν μόνο γι αυτό. Του αρέσουν και η ιστορία της ομάδας, η Αθήνα . Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και κοιτάμε αν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό.

Όσο δεν υπογράφει σε ομάδα εννοείτε πως η ΑΕΚ έχει πιθανότητες, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Το θέμα χειρίζεται συνεργάτης μου. Δεν μπορώ να πω αν είναι κοντά στην ΑΕΚ ή κάποια άλλη ομάδα. Εξετάζουμε τα δεδομένα και στο τέλος θα αποδεχτούμε την καλύτερη πρόταση".

Οι απαιτήσεις του Ταμούδο ανέρχονται το λιγότερο σε 350.000 ευρώ τον χρόνο, με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει σκοπό να κατέβει κι άλλο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ