ΑΕΚ

Ικανοποίηση και... αποστολή στην ΑΕΚ

Ικανοποίηση και... αποστολή στην ΑΕΚ
ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (23/5, 20.30) τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs και ο Νίκος Παναγιωτάρας ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν μετέχουν οι Μπαρμπόζα - Βάργκας.

Για την ΑΕΚ περιθώριο για ανάσες και ξεκούραση δεν υπάρχει. Και ας έχουν παίξει οι "κιτρινόμαυροι" δυο ματς μέσα σε 72 ώρες και το ένα εξ αυτών να είναι τελικός κυπέλλου. Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν κανονικά προπόνηση σήμερα (21/5) στα Σπάτα. Βεβαίως παρά την κούραση υπάρχει ικανοποίηση για τη νίκη και κυρίως για την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες της ΑΕΚ στο ματς με τον Πανιώνιο.

Μάλιστα αυτό είπε στους παίκτες και ο Νίκος Παναγιωτάρας. " Είναι σημαντικό πως διαχειρίστηκατε σωστά την κούραση από τον τελικό. Μου έκανε εντύπωση η ενέργεια που βγάλατε στο γήπεδο. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια" τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ, που ήδη από σήμερα επέλεξε την αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πήρε 22 παίκτες και άφησε εκτός τον τραυματία Βάργκας και τον τιμωρημένο Μπαρμπόζα

Η αποστολή της ΑΕΚ αναλυτικά: Ανέστης, Μπαρόχα, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Μπακάκης, Ντίντακ, Κορδέρο, Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Τζεμπούρ, Μπουονανότε.

Μέσα και ο Σουκουλίνι

Με δεδομένο πως η ΑΕΚ θα κληθεί μέχρι και το τέλος του μήνα, να δίνει ένα παιχνίδι ανά τρεις μέρες, θα χρειαστεί όσο το δυνατόν περισσότερες αγωνιστικές λύσεις. Ειδικά από την στιγμή που έχει την απώλεια του τραυματία Βάργκας και του τιμωρημένου (για ακόμα δυο ματς) Μπαρμπόζα. Όμως πολύ σύντομα ο Νίκος Παναγιωτάρας, θα έχει στη διάθεση του μια ακόμα λύση.

Ο Μπρούνο Σουκουλίνι στη σημερινή (21/5) προπόνηση, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα. Και έπαιξε και στο δίτερμα, το οποίο έκαναν οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο. Βεβαίως ακόμα ο Αργεντινός μέσος ήταν επιφυλακτικός στις κινήσεις του. Ωστόσο αφού πλέον μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα, πολύ σύντομα θα μπορεί να μπει και πάλι σε αποστολή για παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Μάνταλο η ΑΕΚ, 1-0 τον Πανιώνιο

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ