ΑΕΚ

Η ΑΕΚ που αγαπάει ο κόσμος της

Η ΑΕΚ που αγαπάει ο κόσμος της

Οι Ανάκογλου και Πλατέλλας επισκέφτηκαν φίλο της ομάδας με κινητικά προβλήματα, δωρίζοντας του μάλιστα μια φανέλα του "Δικεφάλου". Διαβάστε αναλυτικά.

Η σχέση των παικτών της ΑΕΚ με τον κόσμο είναι κάτι παραπάνω από καλή την φετινή σεζόν, με τους Δημήτρη Ανάκογλου και Βαγγέλη Πλατέλλα να επισκέπτονται έναν φίλο της ομάδας με κινητικά προβλήματα.

Αμφότεροι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του νεαρού φιλάθλου της ΑΕΚ και τον επισκέφθηκαν, δωρίζοντας του μάλιστα μια φανέλα του "Δικεφάλου", δείχνοντας πως η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές είναι αμοιβαία.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της "Ένωσης" πήγαν στο σπίτι του, συζήτησαν μαζί του και του έδωσαν μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές τους, κάνοντας χαρούμενο τον φίλο της ΑΕΚ.

Ο Ανάκογλου ανάρτησε τη φωτογραφία από την επίσκεψη τους στο Facebook με το εξής σχόλιο: "Σε περιμένουμε στο γήπεδο Κωνσταντίνε… ελπίζουμε να σου δώσαμε λίγο δύναμη…".

Με αυτήν την πράξη οι "κιτρινόμαυροι" έδειξαν ότι η συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδων είναι αυτή που αρμόζει σε παίκτες που φορούν τη φανέλα της ΑΕΚ.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ