ΑΕΚ

Η τελευταία ανάμνηση του Δέλλα στο "Καυτανζόγλειο"

Η τελευταία ανάμνηση του Δέλλα στο "Καυτανζόγλειο"

Πέντε χρόνια, τέσσερις μήνες και δύο μέρες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο" κι ο Τραϊανός Δέλλας επιστρέφει στο συγκεκριμένο γήπεδο, ως προπονητής.

Με ντέρμπι θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Ένωση στα play-offs ανόδου για τη Super League, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή εκτός έδρας την προσεχή Κυριακή.

Την τελευταία φορά που οι Κιτρινόμαυροι επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο γήπεδο είχαν γνωρίσει την ήττα με 2-0 και ο Τραϊανός Δέλλας φορούσε ακόμα τα αθλητικά παπούτσια του.

Νίκη σωτηρίας για τον Ηρακλή, απίστευτος Δέλλας

Το απόγευμα της 19ης Δεκεμβρίου του 2010 ο Ηρακλής υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τους Θεσσαλονικείς, μιας και ήθελαν μόνο νίκη για να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τελικά ο Ηρακλής πήρε τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς κόντρα στην κακή ΑΕΚ, επικρατώντας με 2-0 χάρη στα γκολ των Ντάνι στο 41’ και Παπαστεριανού στο 58’.

Από πλευράς ΑΕΚ ο μόνος που ξεχώρισε εκείνη την μέρα ήταν ο Δέλλας, ο οποίος με το πάθος του και τις φωνές του προσπάθησε να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που βγήκε στην επίθεση για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Η τελευταία ανάμνηση του Δέλλα στο "Καυτανζόγλειο"

Η επιστροφή του Κολοσσού

Μετά από περίπου 5 χρόνια ο Κολοσσός επιστρέφει στο Καυτανζόγλειο ως προπονητής πλέον και αν κρίνουμε από την τελευταία ανάμνηση του ίδιου, τα πράγματα αναμένονται τελείως διαφορετικά.

Η τελευταία ανάμνηση του Δέλλα στο "Καυτανζόγλειο"

Εξάλλου οι συνθήκες που συναντώνται οι δύο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση με τότε, ενώ πλέον ο Δέλλας δεν είναι εντός των τεσσάρων γραμμών με τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά στον πάγκο της ομάδας.

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσικάς, Αραμπατζής, Λίμα, Χοσέμι, Ντάνι, Πίτου Γκαρσία (Σίσιτς 85'), Παπαστεργιανός (Σέζαρ 77'), Σολτάνι (Ηλιάδης 65'), Γιάκομπ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Γιάχιτς, Ντιόπ (Μπλάνκο 45'), Γκέντσογλου (Γκερέιρο 70'), Καφές, Λεονάρντο, Σκόκο (Τζεμπούρ 60'), Λυμπερόπουλος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ