ΑΕΚ

Η σιγή και η εντολή

Η σιγή και η εντολή

Χαμηλούς τόνους και αποφυγή πολιτικών σκοπιμοτήτων επιλέγει ως σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο θέμα του γηπέδου. Τι ζητεί από τους συνεργάτες του και πότε θα μιλήσει δημόσια για τις ενέργειες μπολοκαρίσματος του έργου από τον Δήμο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραμένει ως σήμερα απλός θεατής στις τοποθετήσεις και ενέργειες από πλευράς Δήμου κατά της προσπάθειάς του για την κατασκευή ποδοσφαιρικής έδρας ΑΕΚ στο οικόπεδο που τους ανήκει, δίνοντας εντολή στους συνεργάτες του να κινηθούν πιο γρήγορα και αποφασιστικά για την έκδοσης της οικονομικής άδειας, ώστε αυτό να επιτευχθεί πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Στην Ένωση υποστηρίζουν ότι η αντιπαράθεση ξέσπασε χωρίς τη δική της συναίνεση ή υπαιτιότητα και αφουγκράζονται την αγανάκτηση των ΑΕΚτζήδων βλέποντας το όνειρο τους, δηλαδή την ανέγερση της "Αγιάς Σοφιάς" και επιστροφή της ομάδας στην προσφυγική γειτονιά της, να πλήττεται από σχέδια τα οποία εξυφαίνονταν καιρό τώρα στο παρασκήνιο και όχι στο προσκήνιο.

Από το περιβάλλον του Δημήτρη Μελισσανίδης εκφράζεται η βεβαιότητα ότι στόχος είναι προσωπικά και εκείνος, παρά το γεγονός ότι παρουσίασε ένα σχέδιο το οποίο θα δώσει πνοή και ανάσα στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και θα ανεβάσει το επίπεδο ζωής τους. " Δέχομαι πόλεμο, αλλά δεν θα τους περάσει" είναι το μήνυμα και η απάντησή του.

Η αντίδραση

Προς το παρόν παραμένει πιστός στην απόφασή του να μην πρωτοστατήσει σε ένα γαϊτανάκι ανακοινώσεων, απαντήσεων ή οτιδήποτε σχετικό, Ρητή εντολή προς τους συνεργάτες του είναι να τακτοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες ώστε να επιτευχθεί τάχιστα ο μεγάλος στόχος, αυτός που θα βάλει την ΑΕΚ σε θέση ισχύος και της επιτρέψει να εκκινήσει το έργο. " Και τότε να δούμε ποιος και πως θα μας σταματήσει", λένε στην Ένωση.

Η Ένωση δεν έχει αντιδράσει ακόμα με επίσημο τρόπο και αυτό συμβαίνει διότι προέχει η αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, αύριο Πέμπτη. Οι Κιτρινόμαυροι δεν θέλουν να δημιουργήσουν ένταση, η οποία μπορεί να... εκτονωθεί στο γήπεδο και γι’ αυτό επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους.

Δεν αποκλείεται ωστόσο μετά το ματς να προχωρήσουν στην έκδοση σκληρή ανακοίνωσης - απάντησης για τα όσα συμβαίνουν γύρω από την "Αγιά Σοφιά", η οποία θα είναι και η... τελευταία, αφού στην ΑΕΚ δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν ξανά με τον Δήμο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ