ΑΕΚ

Η νέα φανέλα της ΑΕΚ

Η νέα φανέλα της ΑΕΚ

Λίγο πριν το φιλικό με τη Σεβίλλη, η ΠΑΕ ΑΕΚ διέρρευσε τη νέα εμφάνιση της ομάδας. Η νέα φανέλα της Ένωσης, η φανέλα της επιστροφής, όπως αναφέρει η "Ένωση" στη σελίδα της στο Facebook.

Τη νέα της φανέλα παρουσίασε στο κιτρινόμαυρη κοινό της η ΠΑΕ ΑΕΚ. Λίγες ώρες πριν τον φιλικό αγώνα με την Σεβίλλη στο ΟΑΚΑ, μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook η "Ένωση" διέρρευσε την εμφάνιση της ομάδας, την οποία επιμελήθηκε η εταιρεία NIKE.

"Η φανέλα την οποία θα φορέσει απόψε η ΑΕΚ στο φιλικό με τη Σεβίλλη! Ναι, αυτή είναι η νέα φανέλα της NIKE, η φανέλα της επιστροφής!", αναφέρει η ΠΑΕ, στέλνοντας το μήνυμα ότι η ΑΕΚ... επέστρεψε σε όλα τα επίπεδα και η νέα φανέλα σηματοδοτεί ακριβώς αυτό.

Οι πολλές ρίγες έχουν αναφορά στο παρελθόν της ομάδας και τα σχόλια στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν θετικά. Ομολογουμένως, πολύ καλαίσθητη η κιτρινόμαυρη φανέλα, την οποία θα φορέσουν για πρώτη φορά οι παίκτες απέναντι στους Ανδαλουσιάνους.

Η φανέλα την οποία θα φορέσει απόψε η ΑΕΚ στο φιλικό με τη Σεβίλλη!Ναι, αυτή είναι η νέα φανέλα της NIKE, η φανέλα της επιστροφής!

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Saturday, August 8, 2015
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ