ΑΕΚ

Η Ένωσις της ΑΕΚ

Η Ένωσις της ΑΕΚ

Γύρω από την «Αγιά Σοφιά» συντελείται η συσπείρωση όλων των δυνάμεων της ΑΕΚ. Το δίκαιο του αιτήματος και η αλαζονική στάση του Δημάρχους Νέας Φιλαδέλφειας, ενισχύουν το ρεύμα υπέρ του γηπέδου της Ένωσης.

Το όνειρο εκατοντάδων χιλιάδων ΑΕΚτζήδων αλλά και το όραμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια αποκτά ολοένα και περισσότερους συμμάχους, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να γίνεται ο τελευταίος που τάσσεται ανοιχτή υπέρ της κατασκευής της «Αγιάς Σοφιάς», παρα τους δεδομένους και διαχρονικούς ενδοιασμούς του για την επιμονή κατασκευής έδρας στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η αντιπαράθεση της ΑΕΚ με όλες τις αντιμαχόμενες δυνάμεις στο θέμα του γηπέδου και η περίεργη και αλαζονική στάση ενός Δημάρχου ο οποίος εδώ και περίπου έναν χρόνο δεν ασχολείται με τίποτα άλλο από το πως θα αποτρέψει την υλοποίηση ενός σχεδίου που υποστηρίζεται από νόμο της Βουλής, έχει συσπειρώσει όλους τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν ένα και μοναδικό αίτημα:

Το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια σύμφωνα με το νόμο και κόντρα στο εμπαθές θέλω του καθενός, στηριζόμενο πίσω από το καμουφλάζ μας δήθεν οικολογικής στάσης. Άλλωστε όπως έχει πολλάκις ξεκαθαριστεί και εξηγηθεί (με πιο πρόσφατη τη χθεσινή τοποθέτηση του leader manager του έργου Δημήτρη Ανδριόπουλου στον αέρα του Sport24 Radio) ότι το Άλσος της Νέας Φιλαδέλειας δεν απειλείται πέραν της ένταξης 2,5 στρεμμάτων στο σχέδιο και το κόψιμο 47 δένδρων τα οποία θα επιστραφούν κατά 4.953 περισσότερα!

Απέναντι στο δίκαιο της ΑΕΚ, μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και η δημόσια τοποθέτηση του Ντέμη Νικολαΐδη για το γήπεδο της Ένωσηες, η οποία ήρθε να προστεθεί σε δεκάδες άλλες θέσεις υπέρ της κατασκευής «Αγιάς Σοφιάς». Ένα ακόκα μήνυμα ότι όλη η ΑΕΚ ενώνεται για τον κοινό σκοπό και αγώνα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει το δίκιο και το νόμο με το μέρος της και αν κρίνουμε από το παρελθόν, όταν η δυναμική της παρουσιάζει τέτοια συσπείρωση, οι αγώνες που δίνει κερδίζονται.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ