ΑΕΚ

"Η ΑΕΚ δεν θα διαλυθεί για να γίνει ο τελικός"

"Η ΑΕΚ δεν θα διαλυθεί για να γίνει ο τελικός"
ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αντίθετη είναι η ΑΕΚ με τη μετάθεση του αγώνα της στα playoffs με τον Πανιώνιο, ώστε να διεξαχθεί στις 17 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου. "Δεν θα διαλυθεί αγωνιστικά η ομάδα, για να γίνει ο τελικός την Τρίτη" λένε στην "Ένωση".

Στην πιο δύσκολη θέση απ' όλους τους εμπλεκόμενους με playoffs και τελικό κυπέλλου, βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς συμμετέχει και στις δυο διοργανώσεις. Και ως εκ τούτου η φόρμουλα που θα βρεθεί προκειμένου διεξαχθούν ομαλά, πρέπει να είναι και αγωνιστικά... βιώσιμη για την ομάδα.

Αυτή την θέση υποστήριξε επί της ουσίας ο Αλέξης Δέδες στη συνεδρίαση των ομάδων που συμμετέχουν στα playoffs. Η ΑΕΚ δεν δέχθηκε την πρόταση για μετάθεση του αγώνα με τον Πανιώνιο από την Κυριακή (15/5) στο Σάββατο (14/5), προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου την Τρίτη (17/5). Και αυτό διότι η συγκεκριμένη πρόταση, εξυπηρετεί όλες τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να δώσει τρια ματς μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα. " Δεν θα διαλυθεί αγωνιστικά η ομάδα, για να γίνει ο τελικός την Τρίτη" έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ.

Βεβαίως στην Ένωση θέλουν να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου. Και δεν θα είχαν καμία αντίρρηση, αν για παράδειγμα υπήρχε αναβολή του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, για να γίνει κανονικά ο τελικός την Τρίτη. Όμως αυτό είναι κάτι που έτσι δεν θα δεχόντουσαν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στα playoffs. Πολύ απλά, διότι το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, σ' αυτό το ενδεχόμενο, θα έπρεπε να διεξαχθέι μετά το τέλος των playoffs. Και ως εκ τούτου η Ένωση θα γνώριζε όλα τα αποτέλεσμα. Στην ουσία του πράγματος, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να δεχθεί μια λύση, που να διαλύει τον αγωνιστικό της προγραμματισμό.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Πανιώνιο

Πάντως στην ΑΕΚ κάνουν τον προγραμματισμό τους με δεδομένο πως το ματς με τον Πανιώνιο θα διεξαχθεί την Κυριακή. Γι αυτό και από αύριο (13/5) θέτουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του παιχνιδιού που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα λένε για τα playoffs, συγκρατημένη αισιοδοξία!
Μετράει πληγές η ΑΕΚ

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ