ΑΕΚ

Γκρέταρσον: "Το συζητάμε για Μανωλά"

Γκρέταρσον: "Το συζητάμε για Μανωλά"
Μανωλάς INTIME SPORTS

Και επίσημα πλέον η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε την απόφαση της να συζητήσει ενδεχόμενες προτάσεις για τον Κώστα Μανωλά, μέσω του Άρναρ Γκρέταρσον. Τι υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, με δηλώσεις του στο αγγλικό site Skysports, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Έβερτον για τον Κώστα Μανωλά και παραδέχτηκε πως η ομάδα είναι ανοικτή σε προτάσεις για την παραχώρηση του παίκτη.

Από το οικογενειακό περιβάλλον του παίκτη, αυτό που προκύπτει, είναι πως ο Κώστας είναι θετικός σε μια τέτοια εξέλιξη, παρότι μπορεί να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος, είναι επιθυμία του να βοηθηθεί η ΑΕΚ οικονομικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Ο ίδιος υποστηρίζει την ομάδα από μικρό παιδί και δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να φύγει από τον δικέφαλο(εάν εφόσον γίνει κάτι τέτοιο) χωρίς κάποιο όφελος για την ΑΕΚ. Φυσικά, όλα αυτά, από την στιγμή που η πιθανή πρόταση που φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ να καλύπτει και τον ίδιο τον παίκτη από αγωνιστικής και οικονομικής πλευράς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γκρέταρσον στο Skysports:

"Ξέρω πως η Έβερτον ενδιαφέρεται για τον Κώστα. Έχουν παρακολουθήσει τον παίκτη και υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον, αλλά όχι κάτι επίσημο ακόμη. Οι σκάουτερ της ομάδας ήρθαν στην Ελλάδα τέσσερις φορές για να τον δουν.

Θυμάμαι πως είχε έρθει ένας κατάσκοπος για να τον δει στον αγώνα με την Άντερλεχτ, ενώ ένας συνεργάτης του Ντέιβιντ Μόγες είχε έρθει για το ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επίσημες συζητήσεις. Είναι στο χέρι τους να κάνουν μία πρόταση και να αρχίσουμε διαπραγματεύσεις.

Ξέρουν τι ζητάμε για να τον παραχωρήσουμε. Έχω μιλήσει με τον μάνατζερ που έχει μεσολαβήσει για την Έβερτον, αλλά δεν έχω έρθει ακόμη σε επαφή με κάποιον από την αγγλική ομάδα. Είμαστε ανοικτοί σε συζητήσεις για τον Μανωλά.

Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο. Έχουμε συμφωνήσει μαζί του για επέκταση συνεργασίας, αλλά η οικονομική μας κατάσταση και το όλο θέμα με την άφιξη νέων επενδυτών δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε τώρα. Ελπίζω τις επόμενες εβδομάδες να υπάρχει αυτή η δυνατότητα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ