ΑΕΚ

Τετ-α-τετ Αδαμίδη, Κωστένογλου, αρχηγών

Τετ-α-τετ Αδαμίδη, Κωστένογλου, αρχηγών
INTIME SPORTS

Με καθυστέρηση ξεκίνησε η προπόνηση της Πέμπτης, λόγω της συζήτησης που είχε ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Νίκο Κωστένογλου και τους τρεις αρχηγούς. Διαβάστε τι τους είπε.

Το πρωί της Πέμπτης (05/01), με πρωτοβουλία του Σταύρου Αδαμίδη, ο πρόεδρος της ΑΕΚ συναντήθηκε στο γραφείο του με τους τρεις αρχηγούς της Ένωσης, Τραϊανό Δέλλα, Νίκο Λυμπερόπουλο και Παντελή Καφέ, αλλά και με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κωστένογλου.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη συνάντηση αποτέλεσε η απόφαση των ποδοσφαιριστών να κόψουν μόνοι τους την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Τετάρτη (04/01).

Ο Αδαμίδης θέλησε να τους μεταφέρει ότι ενοχλήθηκε από το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ τους είπε: " Δεν είμαι εγώ αυτός που έχει τα λεφτά και δεν σας τα δίνει. Ξέρετε όλοι ότι κάνουμε μια προσπάθεια να βρεθεί αγοραστής. Ό,τι σας έχω πει μέχρι σήμερα είναι η αλήθεια. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν δείξει ενδιαφέρον και αυτό που προσπαθώ εγώ είναι να βρεθεί λύση".

Επίσης, τους τόνισε πως μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα έχουν γίνει πληρωμές, όμως το ακριβές ποσό θα γίνει γνωστό την επόμενη εβδομάδα. Επιπλέον, επισήμανε πως στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Από την πλευρά τους, οι αρχηγοί μετέφεραν τον προβληματισμό όλων των ποδοσφαιριστών, αλλά και την πιθανότητα κάποιοι να κοιτάξουν το μέλλον τους μακριά από την ΑΕΚ, εφόσον δεν υπάρχει οικονομική εξασφάλιση.

Όσον αφορά στον Νίκο Κωστένογλου, που κρατά τις ισορροπίες στην ομάδα, τόνισε πως ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει σύντομα, διότι οι παίκτες έχουν αρχίσει να επηρεάζονται.

Η συζήτηση διήρκεσε περίπου μισή ώρα, με συνέπεια να καθυστερήσει η έναρξη της πρωινής προπόνησης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ