ΑΕΚ

"Γκρέμιο για Μπουονανότε"

"Γκρέμιο για Μπουονανότε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, η βραζιλιάνικη Γκρέμιο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 27χρονου άσου της ΑΕΚ, Ντιέγκο Μπουονανότε ωστόσο υπάρχει οικονομική διαφορά.

Πριν λίγες ημέρες ήταν η άλλη ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, Ιντερνασιονάλ, που ενδιαφερόταν για τον 27χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, Ντιέγκο Μπουονανότε. Την Κυριακή το πρωί, σύμφωνα με το TycSports, η άλλη βραζιλιάνικη ομάδα της πόλης, Γκρέμιο, φέρεται να ενδιαφέρεται για τον "Ενάνο".

Ο τεχνικός της "τρικολόρ", Ροζέρ Μασάντο, σύμφωνα με το δημοσίευμα θέλει να έχει περισσότερες επιλογές στη μεσαία γραμμή ενόψει τόσο του Brasileirao όσο και του Copa Libertadores. Σε κάθε περίπτωση, ο Αργεντινός δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση και αν οι Βραζιλιάνοι θέλουν να τον ντύσουν με τη φανέλα της Γκρέμιο, θα πρέπει πρώτα να απευθυνθούν στην ΑΕΚ.

Ο δημοσιογράφος του Tyc Sports, Σέσαρ Λουίς Μέρλο, επικαλείται ότι έγινε η σχετική κρούση στην Ένωση ωστόσο υπάρχει σημαντική οικονομική απόκλιση ανάμεσα στη βραζιλιάνικη και την ελληνική ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ