ΑΕΚ

Γιόχανσον: "Πρέπει να αισθανθούμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα"

Γιόχανσον: "Πρέπει να αισθανθούμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σουηδός αμυντικός μέσος της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον, υποστήριξε ότι η Ένωση πρέπει να κάνει το παιχνίδι της στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας τη σημασία της επιστροφής στα θετικά αποτελέσματα.

Από ντέρμπι ελληνικού πρωταθλήματος, ο Γιάκομπ Γιόχανσον πλέον ξέρει πολύ καλά. Άλλωστε, μόνο τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (30/10), θα τον αντιμετωπίσει για πέμπτη φορά από τότε που ήρθε στην ΑΕΚ. Και μιλώντας στην Nova, ο Σουηδός μέσος ξεκαθάρισε πως η Ένωση θα πρέπει να πάει στην Τούμπα για να κάνει το δικό της παιχνίδι. Καταρχήν με καλή άμυνα και μετά με σωστή επιθετική λειτουργία.

"Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, άρα σε κάθε περίπτωση χρειάζεται προσοχή. Πρέπει όμως αρχικά να σταθούμε στη δική μας απόδοση, να κάνουμε το παιχνίδι μας αρχίζοντας απ' τον τρόπο με τον οποίο θα αμυνθούμε και στη συνέχεια να δουλεύψουμε για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Περισσότερο πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας απόδοση.

Ελπίζω ότι με την αυξημένη αυτοπεποίθηση που έχουμε απ' τη νίκη μας κόντρα στην Κέρκυρα, πρέπει να αισθανθούμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και ότι απλώς περάσαμε μια δύσκολη περίοδο στα τελευταία παιχνίδια. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα. Ποτέ δεν είναι καλό να χάνεις βαθμούς. Σε οποιοδήποτε ματς, αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε από τώρα τόσο πολύ το πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία.

Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν. Πρέπει να κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι, να προετοιμαζόμαστε σωστά για κάθε παιχνίδι και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τη βαθμολογία. Τώρα πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά", υποστήριξε ο Σουηδός αμυντικός μέσος.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ