ΑΕΚ

Γιορτάζουν την Παρασκευή και φεύγουν ήσυχοι για διακοπές

Γιορτάζουν την Παρασκευή και φεύγουν ήσυχοι για διακοπές
INTIME SPORTS

Μια μεγάλη γιορτή στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα περιμένει παίκτες, τεχνικό τιμ και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα το βράδυ της Παρασκευής.

Η φετινή σεζόν ήταν για τους παίκτες της ΑΕΚ και περίπλοκη και αλλόκοτη και υπερβολικά μεγάλη σε διάρκεια. Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν στο γήπεδο για περισσότερες από 330 μέρες, έδωσαν 42 παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο και 15 φιλικά ματς. Όμως έφτασε η ώρα για ξεκούραση. Αλλά πρώτα… γιορτή.

Την Παρασκευή (12/6) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κυρίως, αλλά και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι οικοδεσπότες σε μια αμιγώς κιτρινόμαυρη γιορτή.

Με καλεσμένους οργανωμένους οπαδούς, χορηγούς, δημοσιογράφους, πολιτικούς και καλλιτέχνες που ανήκουν με την στενότερη ή και με την ευρύτερη έννοια στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Μάλιστα το πρόγραμμα περιλαμβάνει και συναυλία με τους Μαργαρίτη, Αρβανιτάκη και Θαλασσινό. Από το Σάββατο, ξεκινούν για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ οι καλοκαιρινές διακοπές. «Να κοιτάξετε να ξεκουραστείτε» ήταν η οδηγία που έμοιαζε ακόμα και με εντολή, που έδωσε την Πέμπτη (11/6) ο Τραϊανός Δέλλας, στην ομιλία του στα αποδυτήρια στην τελευταία προπόνηση.

Άλλωστε θα πρέπει οι παίκτες να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους, ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν στις αρχές του Ιούλη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ