ΑΕΚ

Γιατί ο Δέλλας προτίμησε τον Πόποβιτς

Γιατί ο Δέλλας προτίμησε τον Πόποβιτς
Πόποβιτς INTIME SPORTS

Καθ' όλη την διάρκεια της βδομάδας ο Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποιούσε στην βασική ενδεκάδα ενόψει Μανδραϊκού τον Ρενάλντο Ράμα στην θέση του αριστερού χαφ. Λίγο πριν το ματς όμως, ο Πόποβιτς του πήρε την θέση στην αποστολή. Διαβάστε τον λόγο

Η αλήθεια είναι ότι μετά μέχρι τώρα δεδομένα, από προπονήσεις και προετοιμασία, ο Ρενάλντο Ράμα υπερτερεί με διαφορά από τον ανέτοιμο έως τώρα Ζντράκβο Πόποβιτς.

Ο Κροάτης επιθετικός ήρθε τελευταίος στην ΑΕΚ μαζί με τον Ντακόλ και τον Τσιρίλο και ακόμα δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο που θέλει ο ίδιος αλλά και το τεχνικό τιμ.

Από την άλλη μεριά, ο Ράμα, βρίσκεται σε πάρα πολύ κατάσταση και ο Τραϊανός Δέλλας το γνώριζε και για αυτόν του είχε εμπιστευτεί στις προπονήσεις την αριστερή πλευρά, ενόψει του Μανδραϊκού.

Σε ένα πράγμα όμως ο Ράμα ήταν "κατώτερος"(δεν ευθύνεται ο ίδιος για αυτό) του Πόποβιτς και ουσιαστικά ήταν ο μοναδικός λόγος που ο νεαρός άσος του δικεφάλου έμεινε εκτός αποστολής. Εμπειρία...

Αναλογιζόμενος το βάρος του άγχους από την πρεμιέρα της ΑΕΚ και την άμεση απαίτηση για νίκη και μόνο, ο Πόποβιτς φάνηκε ιδανικότερος στην προκειμένη περίπτωση. Για αυτόν τον λόγο τον διάλεξε ο προπονητής του δικεφάλου, στην λογική ότι με την εμπειρία του με μια ενέργεια θα μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα.

Άλλωστε ο Τράι είχε πρόβλημα στην εμπειρία μέσα στην αποστολή της Κυριακής καθώς του έλειπαν από την αποστολή δύο εκ των βασικών της σεζόν, ο Νίκος Γεωργέας και ο Βασίλης Ρόβας.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο Ράμα σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο (δεν αποκλείεται με την ελληνική υπηκοότητα), καθώς η ΑΕΚ έχει επενδύσει πάνω στο ταλέντο του και τον πιστεύουν όλοι στην ομάδα, από το τεχνικό τιμ μέχρι και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, του οποίου ήταν και προσωπική επιλογή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ