ΑΕΚ

Για 170.000 οι (α)μέτοχοι ξεφτίλισαν την ΑΕΚ, για 4 εκ. τι;

Για 170.000 οι (α)μέτοχοι ξεφτίλισαν την ΑΕΚ, για 4 εκ. τι;
Κόσμος, πανό, ΑΕΚ, αμέτοχοι INTIME SPORTS

Διέσυραν την ΑΕΚ οι (α)μέτοχοι. Η ΠΑΕ δεν κατάφερε να θεωρήσει εισιτήρια και έτσι το ματς με τον ΟΦΗ αναβλήθηκε υπό τον φόβο επεισοδίων. Δεν έδωσαν 170 χ, θα δώσουν 4 εκ;

Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο χρειάστηκε να μείνει ανοιχτή η ΦΑΕ Αθηνών μέχρι τις 19:30 το απόγευμα προκειμένου να σφραγιστούν τα εισιτήρια. Γλίτωσε την ξεφτίλα στο και πέντε ο δικέφαλος.

Αυτή την φορά όμως, δεν κατάφερε να μην ξεφτιλιστεί η χιλιοταλαιπωρημένη ΑΕΚ, καθώς οι (α)μέτοχοι, που ο καθένας τους αγοράζει 10.... Ολυμπιακούς, που πουλούσαν το 30% της ομάδας για 70 εκ., αυτοί οι μεγιστάνες δεν φιλοτιμήθηκαν ν α δώσουν-να συμπληρώσουν έστω το ποσό των 170.000 ευρώ, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να μην έχει δικαίωμα να δεχτεί κόσμο στην έδρα της για πρώτη φορά στην τεράστια ιστορία της!

Μέχρι και το τελευταίο λεπτό το βράδυ της Παρασκευής, περίμεναν στην ΠΑΕ το θαύμα το "Μάννα εκ ουρανού", αλλά δυστυχώς ούτε από την ξεφτίλα συγκινήθηκαν οι (α)μέτοχοι που κλαίγανε όταν μιλούσαν για την ΑΕΚ. Τελικά ο χρόνος πέρασε και η ΑΕΚ έγραψε μια ακόμα μαύρη σελίδα στην ιστορία της επί εποχής (α)μέτοχων.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, μετά και την εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ, αποφάσισε την αναβολή του αγώνα υπο τον φόβο επεισοδίων. Για αυτή την ξεφτίλα, για αυτή την ντροπή που καλείται να περάσει και πάλι ο κόσμος του δικεφάλου, κανείς (α)μέτοχος δεν συγκινήθηκε.

Φυσικά δεν υπάρχει κάποια ευθύνη προς τον κ. Δημητρέλο ο οποίο ς μέχρι τελευταίο λεπτό "ζητιάνευε" χρήματα δεξιά και αριστερά και προσπαθούσε ακόμα και με πολιτική παρέμβαση να γλιτώσει την ΑΕΚ.

Άραγε τι θα γίνει με την αδειοδότηση;

Μετά και το ιστορικό (πλέον) βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου, μετά και την απίστευτη απάθεια των ανθρώπων που κρατάνε τις τύχες αυτής της ομάδας, μετά και την άρνηση-αδιαφορία να δώσουν ένα ποσό μηδαμινό, προκειμένου να γλιτώσει η ΑΕΚ τον διασυρμό εντός των τειχών, ένα τεράστιο ερώτημα προκύπτει...

Οι άνθρωποι που δεν έδωσαν ψίχουλα για να μην κοροϊδεύουν σήμερα την ΑΕΚ και ο κάθε πικραμένος, θα δώσουν 4 εκ. ευρώ προκειμένου να την σώσουν από τον υποβιβασμό; Σε αυτούς ελπίζει ο κόσμος της Ένωσης; Τσάμπα η αναμονή...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ