ΑΕΚ

Γεωργέας: "Πόσο να αντέξουμε ακόμα;"

Γεωργέας: "Πόσο να αντέξουμε ακόμα;"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Γεωργέας τόνισε ότι οι παίκτες είναι 1,5 χρόνο απλήρωτοι κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου. Κωστένογλου: "Φοβάμαι την πλήρη αποδιοργάνωση της ομάδας".

Οι Νίκος Γεωργέας, Αντώνης Ρίκκα και Νίκος Κωστένογλου μίλησαν στη Νοva για την τραγική οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην ΑΕΚ.

" Είμαστε 1,5 χρόνο απλήρωτοι. Πόσο να αντέξουμε ακόμα;", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Καλαματιανού αμυντικού της Ενωσης,

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Γεωργέας: "Το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει η υπομονή. Μας είπαν για 20 Μαρτίου, πέρασε κι αυτή η ημερομηνία και δε μας μίλησε κανείς. Εμείς κάνουμε το καθήκον μας, όσο αντέχει ο καθένας. Δεν μπορεί πια να πει κανείς τίποτα σε κανέναν.

Είμαστε 1,5 χρόνο απλήρωτοι. Πόσο να αντέξουμε ακόμα; Το έχω δει στο παρελθόν πάλι αυτό, είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα. Πιστεύω πάντως ότι την τελευταία στιγμή κάτι θα γίνει. Φέτος όμως είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δεν είναι όπως παλιά. Εχει φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο".

Από τη μεριά του ο Αντώνης Ρίκκα σχολίασε: "Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε σ' αυτό που έχουμε αρχίσει απ' την πρώτη στιγμή εμείς και ο προπονητής. Αφού είμαστε ακόμα εδώ και παίζουμε, σημαίνει ότι αντέχουμε".

Κωστένογλου: "Φοβάμαι την πλήρη αποδιοργάνωση της ομάδας".

Για το οικονομικό ζήτημα ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου, υπογράμμισε: "Βρισκόμαστε στο πιο δύσκολο σημείο. Φοβάμαι μια απογοητευτική απάντηση, ότι δε θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές, μήπως έχουμε την πλήρη αποδιοργάνωση της ομάδας. προσπαθούμε όλοι μαζί αυτό να το αποκλείσουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Αν δεν πληρωθούν πάντως κάποιοι θα δυσανασχετήσουν και θα στεναχωρηθούν. Μίλησα μαζί τους προχθές και μου είπαν ότι θέλουν μια έμπρακτη απάντηση, αλλά θα συνεχίσουν τον αγώνα τους έστω και αγανακτισμένοι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ