ΑΕΚ

Επέστρεψε ο Γκούντγιονσεν, ίωση ο Κοντοές

Επέστρεψε ο Γκούντγιονσεν, ίωση ο Κοντοές
Γκούντγιονσεν INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ με τον Γκούντγιονσεν να επιστρέφει στο ατομικό του πρόγραμμα. Ίωση ο Κοντοές, εκτός ο Δέλλας. Καμία ενημέρωση από διοίκηση σε παίκτες.

Μετά από απουσία μιας εβδομάδας, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν επέστρεψε στα Σπάτα και έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Μαζί του ήταν και ο Τραϊανός Δέλλας που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Όσον αφορά τον Γιάννη Κοντοέ, ο αμυντικός του δικεφάλου, ταλαιπωρείται από ίωση και δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Διαβάστε εδώ για τη νέα προσπάθεια της διοίκησης με το ενιαίο εισιτήριο των 10 ευρώ και την μια πρόσκληση για τους κατόχους διαρκείας.

Καμία ενημέρωση, αύριο κανονικά πρέπει να πληρωθούν

Όσον αφορά τις εξελίξεις με το θέμα των οφειλών, από τη διοίκηση δεν βρέθηκε κανείς άνθρωπος για να ενημερώσει τους παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στα όρια τους και βλέπουν για ακόμα μια φορά το ίδιο... έργο.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως αύριο 23/3 είναι η μέρα που υποσχέθηκε η διοίκηση πως οι παίκτες θα πάρουν αυτά που έχουν συμφωνήσει και υπογράψει για τις 20/ 3. Βλέπετε δώσανε παράταση ακόμα μια φορά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ