ΑΕΚ

Γεωργαμλής στο Sport24: "Τα όνειρα μας, πραγματικότητα"

Γεωργαμλής στο Sport24: "Τα όνειρα μας, πραγματικότητα"
INTIME SPORTS

Η παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ είναι γεγονός και το Sport24.gr μίλησε με τον παλαίμαχο άσο του δικεφάλου και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος, Λύσσανδρο Γεωργαμλή ο οποίος φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στα σχέδια της "Αγιά Σοφιάς" και τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των σχεδίων της ομάδας του Δημήτρη Μελισσανίδη, την στιγμή που ο συνεργάτης του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, κ. Ανδριόπουλος, προχώρησε τις φωτογραφίες και αποκάλυψε την όψη του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στην αίθουσα "Μίλτος Κουντουράς" δημιουργήθηκε "έκρηξη" συναισθημάτων.

Θαυμασμός, επιδοκιμασίες, φωνές, συνθήματα, δάκρυα... Από όλες τις ηλικίες, από τον μικρότερο που έβλεπε το νέο σπίτι της ΑΕΚ, μέχρι τον μεγαλύτερο που με δάκρυα στα μάτια περνούσαν από το μυαλό του όλα όσα έζησε και όλα όσα παρακαλάει να ζήσει...

Γεωργαμλής: "Είναι απίστευτο, συγκλονιστικό"

Από το κλίμα που επικράτησε χθες στο Ενιαίο Λύκειο Ν. Φιλαδελφείας, δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και νυν μέλος του δημοτικού συμβουλίου, Λύσσανδρος Γεωργαμλής, με την Δημοτική παράταξη "Όραμα Πόλης".

Γεωργαμλής στο Sport24: "Τα όνειρα μας, πραγματικότητα"
INTIME SPORTS

Αποσβολωμένος και με βουρκωμένα μάτια, παρακολουθούσε τις εικόνες τις "Αγιά Σοφιάς" να περνάνε από μπροστά του. Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων-τοποθετήσεων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Γεωργαμλής ήταν ο πρώτος που δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις και ούτε ψήφισε... επί της αρχής.

"Από αυτό που είδα κ. Μελισσανίδη, αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι δεν χρειάζομαι καμία άλλη συνεδρίαση για το συγκεκριμένο θέμα. Από σήμερα ψηφίζω ΝΑΙ και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το νέο γήπεδο της ΑΕΚ", γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που είχε κατακλύσει την αίθουσα.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και πλέον πιο ήρεμος, ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής μίλησε στο Sport24.gr με την γνώμη του να είναι σαφώς σημαντικότερη καθότι και αντιπολίτευση στην νυν δημοτική αρχή:

- Κύριε Γεωργαμλή, είστε ακόμα συγκινημένος

"Μπορώ να μην είμαι μετά από όλα αυτα;"

- Σαν μέλος του Δημοτικού συμβουλίου, πως είδατε τα όσα σας παρουσιάστηκαν;

"Τι να πω; Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτό το γήπεδο. Όπως είπα και νωρίτερα απευθυνόμενος στον κ. Μελισσανίδη, δεν χρειάζομαι κανένα άλλο συμβούλιο ή συνέλευση προκειμένου να πάρω απόφαση για αυτό το σχέδιο. Από σήμερα ψηφίζω ναι"

- Σας άρεσε το νέο γήπεδο;

"Απίστευτο, είναι εκπληκτικό. Ο κ. Μελισσανίδης, έκανε το όνειρα μας πραγματικότητα και τον ευχαριστώ για αυτό".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ