ΑΕΚ

Φουλ τρέξιμο, σάουνα και ρεπό

Φουλ τρέξιμο, σάουνα και ρεπό

Μετά το πρώτο φιλικό στο Πήλιο, ο Τραϊανός Δέλλας θέλοντας να αποφορτίσει τους παίκτες του έριξε σήμερα (15/8) το ρυθμό με το τρέξιμο να έχει την τιμητική του. Την υπόλοιπη μέρα έδωσε ρεπό και τόνισε στους παίκτες: "Σάουνα, πισίνα και χαλάρωση...". Ο απρόσμενος επισκέπτης και το "χέρι" του Γεωργέα στον Πανταζή

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: Βαγγέλης Κατσαΐτης

Οι Κιτρινόμαυροι σήμερα είχαν μονή προπόνηση, το πρωί στις 08:00 εκεί όπου ο Τραϊανός Δέλλας προτίμησε να ρίξει τους ρυθμούς λόγω και του χθεσινού ματς.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης αρκέστηκαν στο τρέξιμο και σε κάποιες ασκήσεις μαζί με τον Αντώνη Κέζο ενώ στην συνέχει πήραν το ελεύθερο να επισκεφθούν τη σάουνα ή την πισίνα του ξενοδοχείου να ξεκουραστούν .

Οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο καθώς το απόγευμα έχουν ρεπό να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Στην προπόνηση ο Βασάρας

Ο πρώην διεθνής διαιτητής από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στο γήπεδο όπου κάνει την προετοιμασία της η Ένωση στα Χάνια Πηλίου.

Φουλ τρέξιμο, σάουνα και ρεπό

Συγκεκριμένα ο Βασάρας έφτασε στο γήπεδο λίγο μετά την έναρξη της προπόνησης της ΑΕΚ και αφού χαιρέτησε το τεχνικό επιτελείο κατευθύνθηκε στην πλευρά που προπονούνταν οι τερματοφύλακες και ξεκίνησε το τρέξιμο.

"Πανταζής, είπαμε πόδια χαλαρά"

Ο Νίκος Γεωργέας ξαναχτυπά με... «θύμα» του αυτήν την φορά τον επί χρόνια φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ, Νίκο Πανταζή.

Συγκεκριμένα και ενώ όλη την ώρα ακολουθούσε τους παίκτες στο τρέξιμο που έκαναν επί 40 λεπτά και βάλε, κάποια στιγμή έδωσε εντολή ο Δέλλας: « Πάμε χαλαρά, κουνάμε χέρια και πόδια».

Ωστόσο ο Πανταζής δεν ακολούθησε την εντολή του Κολοσσού και συνέχισε να τρέχει και να απομακρύνεται με τον Φούλη να του φωνάζει: « Ε Πανταζή είπαμε πάμε χαλαρά, κουνάμε χέρια και πόδια. Εσύ γιατί συνεχίζεις και τρέχεις;».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ