ΑΕΚ

Φιλίποβιτς: "Τεράστιο κλαμπ η ΑΕΚ"

Φιλίποβιτς: "Τεράστιο κλαμπ η ΑΕΚ"

Ο μάνατζερ του Νεμάνια Νίκολιτς μίλησε για το ενδιαφέρον που έχει δείξει η ΑΕΚ για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, χαρακτηρίζοντάς τον παίκτη... killer.

Ο γνωστός μάνατζερ μίλησε στην εφημερίδα "SportDay" και αναφέρθηκε στον Ούγγρο φορ (με σέρβικες ρίζες) τον οποίο θα παρακολουθήσει σήμερα (8/11) από τις εξέδρες μαζί με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Αναλυτικά όσα είπε:

"Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ, με τεράστιο όνομα. Τα στατιστικά του Νεμάνια και οι εμφανίσεις του έχουν κάνει πολλές ομάδες να ασχοληθούν με την περίπτωση του.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Νεμάνια και φυσικά αποτελεί μια από τις επιλογές μας. Θα δούμε όμως τι θα γίνει. Ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά".

Όσο για το αν θα μπορέσει να υπάρξει συμφωνία για άμεση μετακίνηση του παίκτη στους "κιτρινόμαυρους" μια και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2015: "Είναι μια περίπτωση που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε. Θα δούμε τι θέλει η ΑΕΚ, θα συζητήσουμε και με την ομάδα".

Για το τι πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι της Ένωσης αν υπάρξει μεταγραφή του Νίκολιτς, ο Φιλίποβιτς ήταν ξεκάθαρος: "Γκολ. Είναι killer. Αυτή δεν είναι και η ουσία του ποδοσφαίρου; Για αυτό παίζουν οι ομάδες, αυτό μπορεί να κάνει ο Νεμάνια. Να βάζει γκολ. Πολλά γκολ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ