ΑΕΚ

Φιλικό η ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό

Φιλικό η ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό
ΑΕΚ INTIME SPORTS

Την Παρασκευή (4/9) η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο και θα παίξει φιλικό με τον Παναιτωλικό στις 19.00 το απόγευμα. Ποιους παίκτες θέλει να δει ο Τραϊανός Δέλλας.

Έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ έψαχναν για αντίπαλο προκειμένου να δώσουν φιλικό ματς το Σαββατοκύριακο της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω εθνικής. Υπήρχε και η εκκρεμότητα ενός παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μιχάλη Μπακάκη. Και έτσι έκλεισε η συμφωνία.

Την Παρασκευή (4/9) η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο και θα παίξει φιλικό με τον Παναιτωλικό στις 19.00 το απόγευμα. Στο ματς αυτό θα πάρουν αγωνιστικά λεπτά τόσο ο Ντιέγκο Μπουονανότε, όσο και Πέτρος Μάνταλος. Παράλληλα, ο Δέλλας θα έχει την ευκαιρία να κρατήσει και τους παίκτες του σε αγωνιστικό ρυθμό.

Το άσχημο είναι πως παρότι το φιλικό θα γίνει στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μπακάκη στην ΑΕΚ, ο διεθνής ακραίος μπακ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί καθώς ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής από τραυματισμό.

Επίσης, η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο χωρίς τους διεθνείς Αραβίδη και Πλατέλλας (σήμερα 31/8 ενσωματώνονται στην εθνική) αλλά και τον τραυματία Τζεμπούρ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ