ΑΕΚ

Ευκαιρία για ανάσες και δοκιμές

Ευκαιρία για ανάσες και δοκιμές
INTIME SPORTS

Ο αγώνας Κυπέλλου της ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Τραϊανό Δέλλα, ώστε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά, αλλάζοντας τα πλάνα του.

Ο τεχνικός της Ένωσης, Τραϊανός Δέλλας, γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι έχει στη διάθεσή του ένα ρόστερ γεμάτο, με ποδοσφαιριστές που μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να διεκδικήσουν θέση βασικών.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο στο ματς κόντρα στα Ψαχνά θα πραγματοποιήσει αλλαγές, ώστε όλοι του οι παίκτες να παραμείνουν ζεστοί και να έχουν στα πόδια τους ματς. Οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσει ο Δέλλας έχουν να κάνουν τόσο με την άμυνα, όσο και με την επίθεση.

Συγκεκριμένα, θέση βασικού στην άμυνα δίπλα στον Κολοβέτσιο θα πάρει ο Σαρρής, ο οποίος έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία όσες φορές έχει αγωνιστεί, ενώ στην αριστερή πλευρά θα παίξει ο Γροντής, με τον Πεταυράκη να μένει στον πάγκο.

Στη μεσαία γραμμή θα δούμε βασικό τον Βασίλη Ρόβα, καθώς ο Ανάκογλου είναι τραυματίας και ο Γεωργέας θα μείνει στον πάγκο.

Ως 10άρι θα παίξει ο πολύ καλός μέχρι στιγμής Ζόριτς, με τον ηγέτη Μάνταλο να παίρνει ανάσες από τον Τραϊανό Δέλλα.

Αλλαγή θα υπάρξει και στην κορυφή της επίθεσης, με τον Αραβίδη να αφήνει τη θέση του στον Άλεξ Ντακόλ, ο οποίος στο μοναδικό ματς που αγωνίστηκε κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να σκοράρει.

Από την άλλη πλευρά, οι Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Μπαρμπόσα, Κορδέρο και Πλατέλλας θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα των βασικών.

πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ