ΑΕΚ

Έτοιμος ο Ντακόλ, αισιοδοξία για Μπρέσεβιτς

Έτοιμος ο Ντακόλ, αισιοδοξία για Μπρέσεβιτς
INTIME SPORTS

Οι Μπρέσεβιτς και Ντακόλ αποχώρησαν τραυματίες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο θα επιστρέψουν στην Ελλάδα έτοιμοι για τις προπονήσεις.

Οι Μπρέσεβιτς και Ντακόλ αποχώρησαν τραυματίες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο θα επιστρέψουν στην Ελλάδα έτοιμοι για τις προπονήσεις. Δυσκολότερη η υπόθεση του Μπρέσεβιτς, ο οποίος θα καθυστερήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Ντακόλ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο λίγο πριν το τέλος της σεζόν, ώστε η ανάρρωσή του να γινόταν το καλοκαίρι και ο Βραζιλιάνος να μην έχανε πολύτιμο έδαφος με την έναρξη των προπονήσεων. Αυτό και θα συμβεί, καθώς με την επιστροφή στα Σπάτα θα είναι έτοιμος να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Από την άλλη πλευρά η υπόθεση του Μπρέσεβιτς είναι λίγο πιο δύσκολη. Ο Κροάτης θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων τον Αύγουστο, καθώς η είσοδός του στο πρόγραμμα εκγύμνασης θα πρέπει να είναι συντηρητική.

Αυτό που θέλουν να πιστεύουν οι υπεύθυνοι της Ένωσης είναι ο Μπρέσεβιτς να είναι έτοιμος με την έναρξη των υποχρεώσεων της ΑΕΚ και να μην χρειαστεί να χάσει και άλλα ματς.

Πηγή: www.aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ