ΑΕΚ

Έτοιμες οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ

Έτοιμες οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ παρέλαβε τις νέες εμφανίσεις της και κάνει αγώνα δρόμου για να αγωνιστεί με αυτές στην πρεμιέρα της Football League κόντρα στον Παναιγιάλειο. Σήμερα το τελευταίο τεστ κόντρα σε Πιερικό.

Με τεράστια καθυστέρηση έφτασαν στα χέρια της ΑΕΚ οι νέες εμφανίσεις της ομάδας, η οποία μάλιστα αναγκάστηκε να αγωνιστεί σε επίσημο ματς με τις παλιές.

Ωστόσο ηPumaέστειλε το καινούριο υλικό και πλέον οι "κιτρινόμαυροι" τρέχουν να προλάβουν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τους υπεύθυνους να έχουν στείλει τις μπλούζες και στα σορτσάκια στην εταιρία που έχει αναλάβει τα βάλει τις στάμπες με τα ονόματα, τα νούμερα, τις χορηγίες κλπ.

Αυτό που φαίνεται σίγουρο πάντως είναι ότι δεν θα γίνει παρουσίαση προν την έναρξη του πρωταθλήματος, λόγω έλλειψης χρόνου.

Πρόβα τζενεράλε με Πιερικό

Εν τω μεταξύ, η Ένωση αντιμετωπίζει σήμερα (16:00) σε φιλικό αγώνα τον Πιερικο στην Κατερίνη, στο τελευταίο της τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος τηςFootballLeague.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει στη διάθεσή του τον διεθνή Μάνταλο, καθώς και τους Μπρέσεβιτς και Ντακόλ, ωστόσο θα πρέπει με τους παίκτες που έχει στα χέρια του να παρατάξει την ΑΕΚ όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σίγουρα η απουσία του Μάνταλου θα φέρει κάποιες αλλαγές και ο Έλληνας τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, ωστόσο λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος άπαντες θέλουν να δουν την ομάδα σωστά στημένη και παραγωγική.

Πηγή: Aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ