ΑΕΚ

Εσύ θα χτίσεις την πρωταθλήτρια ΑΕΚ

Εσύ θα χτίσεις την πρωταθλήτρια ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Τι είπαν Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς στο νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον άνθρωπο ο οποίος με τις επιλογές και τις γνώσεις του θα βοηθήσει την Ένωση να χτίσει τον πρωταθληματικό κορμό τη σεζόν 2015-2016.

Όλες οι επιλογές που γίνονται πλέον στον Δικέφαλο κρίνονται στις λεπτομέρειες, καθώς οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί και θα επιτευχθούν μόνο εάν υπάρχει μεγάλη σοβαρότητα και σωστές επιλογές σε όλα τα πόστα.

Μια από αυτές ήταν η επιλογή του Μιλοβάνοβιτς για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, με τον Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του να μην τον επιλέγουν τυχαία.

Άπαντες γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, ο οποίος ξέρει καλά τόσο την ελληνική αγορά ποδοσφαιριστών, όσο και τη διεθνή.

Σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του στην ΑΕΚ έπαιξε η γνώμη που έχει για αυτόν ο "Τίγρης", καθώς οι δύο τους γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην ομάδα τη σεζόν 1998-1998, με τον Μιλοβάνοβιτς μέσα σε ένα χρόνο να κερδίζει την αγάπη του κόσμο της Ένωσης, αλλά και των ανθρώπων που τη διοικούσαν.

«Θέλουμε εσύ να χτίσεις την ΑΕΚ του μέλλοντος. Να φτιάξεις έναν κορμό που σε δύο σεζόν από σήμερα θα είναι ικανός να κάνει πρωταθλήτρια την ομάδα. Έχουμε μεγάλες απαιτήσεις και μεγάλους στόχους.

Γνωρίζουμε καλά ότι μπορείς να το κάνεις, σε εμπιστευόμαστε και θέλουμε μαζί να φέρουμε ξανά την ΑΕΚ στην κορυφή. Αυτό περιμένει και ο κόσμος από εσένα, ξέρει ότι αγαπάς την ομάδα και ότι μπορείς να το κάνεις», ήταν μερικά από τα λόγια των Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς στον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, σήμερα στηνAegean.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της σωστής και ελπιδοφόρας δουλειάς του Μιλοβάνοβιτς είναι η Λας Πάλμας, όπου με μικρό μπάτζετ κατάφερε να την οδηγήσει στα μπαράζ ανόδου, χωρίς κανένας να το πιστεύει.

Μπορεί η δουλειά του για εφέτος να περιοριστεί σε 2-3 επιλογές, κυρίως αυτές των επιθετικού και αριστερού χαφ, όπου η Ένωση θέλει να κάνει καλές μεταγραφές, ωστόσο τόσο ο Μελισσανίδης, όσο και ο Μπάγεβιτς του τόνισαν ότι η νέα ΑΕΚ θα φτιαχτεί και από τα δικά του χέρια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ