ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Μιλοβάνοβιτς

Ανακοίνωσε Μιλοβάνοβιτς
Μιλοβάνοβιτς

Μεγάλη όρεξη για να δουλέψει στην οικογένεια της ΑΕΚ έχει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ο οποίος από την Τρίτη είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου. Πλήρης επιβεβαίωση του Sport24.gr

Την Τρίτη τα ξημερώματα ήρθε στην χώρα μας και λίγες ώρες αργότερα έπιασε και επίσημα δουλειά ως ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ο οποίος ανακοινώθηκε από τους κιτρινόμαυρους και δήλωσε περήφανος που θα δουλέψει και πάλι για την οικογένεια της ΑΕΚ.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"ΗΑΕΚανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Συλλόγου.

Ο κ. Μιλοβάνοβιτς ο οποίος στο παρελθόν (1999,2000) προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚως ποδοσφαιριστής, ολοκλήρωσε προχθές τις υποχρεώσεις του με την ισπανική Λας Πάλμας, όπου κατείχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή για δύο χρόνια και από σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα στην επαγγελματική του καριέρα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας των δύο πλευρών ο κ. Μιλοβάνοβιτς δήλωσε :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια τηςΑΕΚμετά από πολλά χρόνια. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα το 1999 συνειδητοποίησα το μέγεθος αυτού του Συλλόγου.

Έχω μεγάλη διάθεση να βοηθήσω στον τομέα μου ώστε να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που διοικούν τηνΑΕΚκαι αυτή τη στιγμή δε χρειάζεται να πω πολλά λόγια. Το πιο σημαντικό είναι η μεθοδική δουλειά και τα αποτελέσματά της προς όφελος της ομάδας».


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ