ΑΕΚ

Έστειλε αποδεικτικό... mail o Ξενιάδης

Έστειλε αποδεικτικό... mail o Ξενιάδης
Ξενιάδης

Ο Βασίλης Ξενιάδης απέστειλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ mail από κινεζική εταιρεία που... επιβεβαιώνει ότι κατατέθηκαν τα χρήματα, ωστόσο από την κιτρινόμαυρη διοίκηση ξεκαθάρισαν πως: "μόνο έγγραφο τραπέζης ή το θέμα τελειώνει". Βγάζει ανακοίνωση η ΠΑΕ

Αρχικά είχε ισχυριστεί ο Βασίλης Ξενιάδης, ότι θα έστελνε έγγραφα από την τράπεζα, με τους ανθρώπους της Ένωσης να περιμένουν τα συγκεκριμένα αποδεικτικά έγγραφα, τα οποία όμως δεν είδαν ποτέ.

Αντίθετα στα χέρια τους έφτασε ένα mail από κινέζικη εταιρεία, το οποίο αναφέρει ότι το ποσό των 900.000 ευρώ κατατέθηκε από την τράπεζα της Κίνας, ώστε να μεταφερθεί στην Γερμανία και από εκεί να φτάσει στην Τράπεζα Πειραιώς.

Στην ΠΑΕ όπως ήταν αναμενόμενο δεν καλύφθηκαν από το συγκεκριμένο έγγραφο και τόνισαν ρητά στον Βασίλη Ξενιάδη ότι: « αυτό το χαρτί δεν μας καλύπτει. Εμείς ζητήσαμε απόδειξη από τράπεζα και όχι από εταιρεία. Αν δεν το έχουμε άμεσα το θέμα τελειώνει».

Βγάζει ανακοίνωση η ΠΑΕ

Πάντως επειδή στην διοίκηση δεν περιμένουν-πιστεύουν να έχουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, αναμένεται να εκδώσουν ανακοίνωση με την οποία θα "τελειώνουν" την υπόθεση καθώς η διορία στην σύμβαση που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές, εξέπνευσε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ