ΑΕΚ

Επιθετική ανακοίνωση της Original 21

Επιθετική ανακοίνωση της Original 21

Σε νέα επιθετική ανακοίνωση κατά της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ, προχώρησε η Original 21, που ζητάει παραιτήσεις από τον πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Αδαμίδη και τον γενικό αρχηγό, Βασίλη Δημητριάδη για... αρχή.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του δικεφάλου, με νέα επιθετική ανακοίνωση, αναφέρεται στη συνάντηση που είχαν οι οπαδοί με τον Σταύρο Αδαμίδη τη νύχτα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ζητάει παραιτήσεις εδώ και τώρα.

Η "μπάλα" παίρνει και τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση, είχε τονίσει στον κόσμο πως παραιτήθηκε το ίδιο βράδυ (20/3).

"Αλλά ποιος νοιάζεται;"

Η ανακοίνωση ξεκινάει αναφερόμενη στο βράδυ της Κυριακής (20/3), μετά τον "μαύρο" αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και την απαίτηση του κόσμου που μαζεύτηκε στα Σπάτα για να δοθούν εξηγήσεις για το ντροπιαστικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζει με ένα άσχημο περιστατικό (ατύχημα) που συνέβη σε οπαδό της ομάδας, που έκανε ακόμα πιο βαριά την ατμόσφαιρα και αναφέρεται στην συνάντηση που είχαν Αδαμίδης-Δημητριάδης μετά από απαίτηση των οπαδών που βρέθηκαν εκεί.

Υπάρχουν λεπτομέρειες μέσα στην ανακοίνωση, σχετικά με τα όσα είπαν οι οπαδοί στους εκπροσώπους της ομάδας, ενώ υπάρχει και η δήλωση του κ. Δημητριάδη: "Έχω παραιτηθεί από σήμερα (20-3-2011) και θα πάω στο χωριό μου τη Θεσσαλονίκη να αράξω και να γουστάρω". Το ίδιο δήλωσε και ο Αδαμίδης: "...η παραίτηση του είναι στη διάθεση των ιδιοκτητών - μεγαλομετόχων".

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλη την ανακοίνωση της Original 21, στο τέλος των προτάσεων υπάρχει η φράση "ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ;", θέλοντας να τονίσουν την αδιαφορία που αντιμετώπισαν από διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες, μετά από ένα αποτέλεσμα που γράφτηκε με μαύρα γράμματα στην ιστορία της ομάδας.

Τέλος, η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον γενικό αρχηγό της ομάδας και τονίζει χαρακτηριστικά: "...αφού δεν παραιτείστε θα σας παραιτήσουμε εμείς. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ".

Διαβάστε την ανακοίνωση της Original 21

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ