ΑΕΚ

Επιστροφή στον... Ιούλιο

Επιστροφή στον... Ιούλιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λέσκοτ θα απουσιάσει για τουλάχιστον 1,5 μήνα και ο Κετσπάγια επαναφέρει το αρχικό του πλάνο για το κέντρο της άμυνας. Το Sport24.gr αναλύει.

Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό που έγινε με τον Τζολέον Λέσκοτ, είναι ένα μικρό σοκ για την ΑΕΚ. Όχι μόνο είναι δεδομένο πως ο Άγγλος στόπερ θα απουσιάσει για τουλάχιστον 1,5 μήνα και σίγουρα, μεταξύ άλλων, χάνει τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Yπάρχει ο κίνδυνος να χάσει ο Λέσκοτ ακόμα και ολόκληρη τη σεζόν, αν αποδειχθεί κατά την διάρκεια της αρθροσκόπησης πως χρειάζεται αποκατάσταση ο χόνδρος του γονάτου.

Όπως και να έχει, ήδη από τώρα ο Κετσπάγια είναι υποχρεωμένος να αναθεωρήσει το πλάνο του, ως προς το κέντρο της άμυνας. Επί της ουσίας ο τεχνικός της ΑΕΚ θα επιστρέψει σ' αυτό που δούλευε σχεδόν στο σύνολο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο ως παρτενέρ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας. Αυτό το δίδυμο είναι πολύ πιο "δουλεμένο" σε σχέση μ' αυτό του Ουκρανού με τον Λέσκοτ. Άλλωστε ο Άγγλος στόπερ ήταν η τελευταία, χρονικά, μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ και μπορεί να έχει παίξει σ' όλα τα ματς πρωταθλήματος, αλλά στην ομάδα είναι κάτι περισσότερο από έναν μήνα.

Σ' όλο το διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, τόσο στην Πολωνία, όσο και στην Ελλάδα, ο Κετσπάγια δούλευε με το δίδυμο Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιου, ενώ μ' αυτό το δίδυμο πήγε η ΑΕΚ στα δυο ματς με την Σεντ Ετιέν για το Γιουρόπα Λιγκ όπου σε 180 λεπτά, δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Επί της ουσίας, αν δεν είχε αποκτηθεί ένα τόσο μεγάλο όνομα, όσο ο Λέσκοτ, πιθανότατα ο Κολοβέτσιος θα είχε κρατήσει την θέση του βασικού, ακόμα και αν γινόταν μεταγραφή στόπερ της τελευταίας στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέο πλήγμα στην ΑΕΚ με Λέσκοτ
Μια γκαντεμιά από το… Μάντσεστερ
Σε αρθροσκόπηση ο Λέσκοτ
Λέσκοτ ξανά, το 2017;
Τι ξέχασαν να πάρουν το καλοκαίρι οι "Big-4"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ