ΑΕΚ

Επαφές ΑΕΚ για Ματσίς

Venezuela's Darwin Machis pulls the t-shirt of Colombia's Carlos Sanchez during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match in San Cristobal, Venezuela, Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Fernando Llano)
Venezuela's Darwin Machis pulls the t-shirt of Colombia's Carlos Sanchez during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match in San Cristobal, Venezuela, Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Fernando Llano) AP PHOTO/FERNANDO LLANO

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ντάργουιν Ματσίς, είχατε διαβάσει στο Sport24.gr. Οι Ισπανοί μιλούν για προχωρημένη διαπραγμάτευση για την ΑΕΚ.

Το Sport24.gr είχε καταγράψει στις 20 του περασμένου Μαρτίου το έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ντάργουιν Ματσίς, σε συνέχεια αποκλειστικού δημοσιεύματος της Sport Day. Σήμερα οι Ισπανοί δίνουν στην Ενωση βάσιμες ελπίδες απόκτησής του:

"Ο Ντάργουιν Ματσίς, ο επιθετικός της Γρανάδα CF στη Β’ Ισπανίας μπορεί να φτάσει στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν για την ΑΕΚ. Ο Ματσίς που αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία Ισπανίας μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι της επίθεσης και η υπογραφή του δεν θα έχει τόσο μεγάλο κόστος.

Η επαφή ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον 25χρονο ποδοσφαιριστή έχει γίνει στη διάρκεια της σεζόν, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλμπέρτο Φλόρες σε συνέντευξη που έδωσε στο ράδιο Γρανάδα. Για τον ποδοσφαιριστή από την Βενεζούελα θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία και να δείξει τις δυνατότητες του", ανέφερε σχετικό δημοσίευμα.

Ο Ματσίς πέτυχε φέτος σε 33 παιχνίδια, 14 γκολ και έξι ασίστ, βοηθώντας τη Γρανάδα να παραμείνει εύκολα στην κατηγορία. Μάλιστα, η ισπανική ομάδα ήταν μία από τις 8 που έδωσαν τη μάχη για να εισέλθουν στα playoffs ανόδου στην Primera, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Photo Credits: AP Photo/Fernando Llano

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ