ΑΕΚ

Αρέσει ο Μάτσις

Αρέσει ο Μάτσις

Ο εξτρέμ από τη Βενεουζέλα, Ντάρβιν Ματσίς, είναι μια περίπτωση παίκτη που είχε απασχολήσει την ΑΕΚ τον περασμένο Ιούνιο και το όνομά του παραμένει κυκλωμένο.

Ο Ντάρβιν Ματσίς της Γρανάδα, εμφανίστηκε στη ζωή της ΑΕΚ τον περασμένο Ιούνιο, όταν ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είχε κάνει προσπάθεια να τον εντάξει στο δυναμικό της. Τότε η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει καθώς ο ίδιος ήθελε να περιμένει την έκδοση ισπανικού διαβατηρίου, κάτι που αναμένεται να συμβεί φέτος.

Όπως αναφέρει η Sport Day, ο Ματσίας είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν και στον Λυμπερόπουλο και η περίπτωσή του παρακολουθείται, δίχως ωστόσο να έχει υπάρξει κάτι περισσότερο, σε μια περίοδο που η "Ενωση" δίνει τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου και όλη την προσοχή και ενέργειά της στραμμένες εκεί.

Ο Ματσίς βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, αγωνιζόμενος με τη Γρανάδα στη Β' Ισπανίας και μετρώντας έως σήμερα 11 γκολ και 5 ασίστ σε 26 αγώνες.

Η ισπανική ομάδα είναι μία από τις 8 που δίνουν τη μάχη για να εισέλθουν στα playoffs ανόδου στην Primera, κάτι που ασφαλώς δεν θέλει η ΑΕΚ να συμβεί. Πολύ περισσότερο το να κερδίσει μέσω αυτής της διαδικασίας, την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, καθώς πλέον εκεί η ευκαιρία απόκτησής του θα έχει πετάξει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ