ΑΕΚ

Ενοχλημένοι οι παίκτες!

Ενοχλημένοι οι παίκτες!
INTIME SPORTS

Οι παίκτες της ΑΕΚ αισθάνονται εκτεθειμένοι και αναρωτιούνται αν έπραξαν σωστά που πίστεψαν ότι το δάνειο των 400.000 ευρώ είναι μια εφικτή περίπτωση. Τι σκέφτονται να κάνουν σε περίπτωση που τα χρήματα δεν εμφανιστούν.

Οι παίκτες της Ένωσης νιώθουν ως οι πλέον εκτεθειμένοι μετά την εξέλιξη του περίφημου δανείου των 400.000 ευρώ πίσω από το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις βρίσκεται ο Βασίλης Ξενιάδης.

Έχουν πλέον ισχυρές αμφιβολίες για το αν τα χρήματα θα εισρεύσουν στο κιτρινόμαυρο ταμείο και αναρωτιούνται για το αν έπραξαν σωστά σνομπάροντας το γεύμα που ήθελε να τους παραθέσει ο Αντώνης Ηλιόπουλος ο οποίος διαμαρτυρόταν (για άλλα πράγματα δικαίως και άλλα αδίκως για τη συγκεκριμένη ιστορία)!

" Λες τελικά να είχε δίκιο που φώναζε και αντιδρούσε σε αυτό. Να δεις που στο τέλος θα βγούμε εμείς εκτεθειμένοι και θα πρέπει να του ζητήσουμε συγγνώμη" έλεγαν μεταξύ τους οι παίκτες της ΑΕΚ διαπιστώνοντας ότι η ταμειακή διευκόλυνση δεν προχωράει όπως θα περίμεναν…

Αναρωτιούνται επίσης για το " πως είναι δυνατόν να εμφανίστηκε ενώπιον μας ένας άνθρωπος λέγοντάς μας ότι θα πάρουμε χρήματα αν τελικά αποδειχθεί ότι αυτά δεν υπάρχουν;" αναφερόμενοι στον φερόμενο ως εκπρόσωπο του Ξενιάδη κ. Λιμοντζόγλου.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα περιμένουν να διαπιστώσουν τι υπάρχει πίσω από αυτή την ιστορία και στην περίπτωση που οι 400.000 ευρώ δεν εμφανιστούν σε λογαριασμό της ΠΑΕ θα ζητήσουν εξηγήσεις από τη διοίκηση θεωρώντας ότι τους παρέσυρε σε αυτή την κατάσταση.

Δεν αποκλείεται να σκεφτούν τρόπους αντίδρασης, όπως για παράδειγμα την απόφαση να προχωρήσουν σε απεργία διαμαρτυρόμενοι για όσα συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική Ένωση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ