ΑΕΚ

Ενόψει Άρη, πολλές οι απουσίες

Ενόψει Άρη, πολλές οι απουσίες
Κωστένογλου, Καφές, Μανωλάς, προπόνηση INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, με τον Νίκο Κωστένογλου να βλέπει οχτώ ποδοσφαιριστές του εκτός προγράμματος, μεταξύ των οποίων και οι διεθνείς.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Άρη στο Βικελίδης ξεκίνησε αλλά όχι και με τον καλύτερο τρόπο. Ο τεχνικός του δικεφάλου, δεν είχε στη διάθεση του οχτώ βασικούς ποδοσφαιριστές και σε συνδυασμό με τις λίγες μέρες μέχρι το Σάββατο, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Συγκεκριμένα οι διεθνείς Νίκος Λυμπερόπουλος, Γρηγόρης Μάκος, Μαυρουδής Μπουγαΐδης απουσίαζαν ενώ εκτός ήταν και ο αδειούχος Χοσέ Κάρλος που βρίσκεται στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους.

Από τις απουσίες λόγω τραυματισμού, ο Παντελής Καφές ξεκίνησε πρόγραμμαφυσιοθεραπείας λόγω κάκωσης στη δεξιά ποδοκνημική, ενώ ο Κώστας Μανωλάς έκανεαποφόρτιση. Οι Νίκος Καράμπελας, Ταξιάρχης Φούντας, οι οποίοι έχουν ενοχλήσεις στον προσαγωγό και στον ώμο αντίστοιχα, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Μαζί τους και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν που συνεχίζει το πρόγραμμα στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, όσοι έμειναν, γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Τετάρτης είναι πρωινή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ