ΑΕΚ

Ενδιαφέρον ναι, πρόταση όχι ακόμα για Μπουγαΐδη

Ενδιαφέρον ναι, πρόταση όχι ακόμα για Μπουγαΐδη
Μπουγαΐδης INTIME SPORTS

Ο Μαυρούδης Μπουγαΐδης έχει συγκεντρώσει πολλά βλέμματα ευρωπαϊκών ομάδων, όμως πρόταση στην ΑΕΚ δεν έχει φτάσει ακόμα.

Εδώ και περίπου δυο μέρες έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία που θέλει τον Μαυρούδη Μπουγαΐδη να βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων από το εξωτερικό.

Μάλιστα το όνομα της Έβερτον έχει έρθει πάλι στο προσκήνιο, αν και τελευταία για όποιον νεαρό Έλληνα παίκτη και να ακούσουμε, πάντα μέσα υπάρχει η συγκεκριμένη αγγλική ομάδα.

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ είχε εντυπωσιακή παρουσία στο EURO U19, όμως δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο με την Ελλάδα, καθώς η ομάδα μας ηττήθηκε στον τελικό από την Ισπανία.

Δημοσιεύματα θέλουν τον νεαρό άσο να κλείνει (κι αυτός) στην Έβερτον, κάτι που σύμφωνα με τα όσα έχουμε πληροφορηθεί δεν ισχύει, τουλάχιστον ακόμα.

Ενδιαφέρον υπάρχει όχι μόνο από την Αγγλία, αλλά και από άλλες χώρες με κορυφαία πρωταθλήματα, όμως επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΑΕΚ, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ της Παρασκευής. Πρέπει να τονίσουμε μάλιστα πως η Ένωση δεν είναι σίγουρο πως θέλει να πουλήσει τον νεαρό άσο με λίγα χρήματα, καθώς φέτος θεωρείται βασικός και αναντικατάστατος.

Ο Μπουγαΐδης, που έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο, είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του, με την Ένωση να είναι εκείνη που θα αποφασίσει το μέλλον του ταλαντούχου άσου.

Εσείς διαβάστε: Νογκουέρα και Ιμπουσούκι βλέπει η ΑΕΚ, Αραμπατζής: "Υποφέρω όταν βλέπω έτσι την ΑΕΚ", Δοκίμασε 11αδα υπό... το βλέμμα της Original και μην ξεχνάτε πως το Sport24.gr σας μεταφέρει όλα τα νέα της προετοιμασίας της ΑΕΚ με τον απεσταλμένο Βαγγέλη Αρναούτογλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ