ΑΕΚ

Ένας άλλος Κετσπάγια

Ένας άλλος Κετσπάγια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαφορετικός είναι ο Γεωργιανός τεχνικός από την Τετάρτη (5/10) και μετά – Σχετική βελτίωση στο κλίμα στα Σπάτα.

Μπορεί την Τετάρτη (5/10) τόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο και ο Τιμούρ Κετσπάγια να προσπάθησαν να δώσουν στίγμα αλλαγής κλίματος με τις ομιλίες που έκαναν στα αποδυτήρια των Σπάτων, όμως η αλήθεια είναι πως η ατμόσφαιρα πολύ περίεργη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Ηλεκτρισμός και ένταση, ανάμικτα με παγωμάρα.

Εκείνο πάντως που όλοι οι ποδοσφαιριστές παρατήρησαν, ήταν την αλλαγή στο ύφος με το οποίο ο Κετσπάγια έκανε την ομιλία του. Και αυτή η αλλαγή του Γεωργιανού τεχνικού, έγινε ακόμα πιο εμφανής στην προπόνηση της Πέμπτης, όχι μόνο στη συμπεριφορά, αλλά και στο τρόπο δουλειάς.

Ήταν η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, που ο Κετσπάγια σταμάτησε τόσες πολλές φορές το δίτερμα και έδινε οδηγίες στους παίκτες. Και μάλιστα μεταξύ σοβαρού και αστείου, «έθιξε» και ένα από τα κυρίαρχα θέματα των τελευταίων ημερών, που αφορά την δουλειά που κάνει (ή δεν κάνει) στην τακτική.

Βεβαίως με μόνο μια προπόνηση, δεν υπάρχει ασφαλές δείγμα γραφής, ως προς διαφορές (ή βελτίωσης) στον τρόπο δουλειάς του Κετσπάγια ή στον κώδικα επικοινωνίας του, με τους ποδοσφαιριστές. Είναι άγνωστο δηλαδή αν όντως ο Γεωργιανός τεχνικός σκοπεύει να αλλάξει ή να διαφοροποιήσει κάποια πράγματα πάνω στην δουλειά του και στην επαφή του με τους παίκτες. Πάντως είναι γεγονός πως μια σχετική βελτίωση στο κλίμα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, υπήρξε στην χθεσινή (6/10) προπόνηση, σε σχέση μ’ αυτό της Τετάρτης.

Αγωνία για την αρθροσκόπηση και το διάστημα απουσίας

Στην ΑΕΚ πλέον προχωρούν τις προπονήσεις χωρίς τον Τζολέον Λέσκοτ. Ο Άγγλος στόπερ θα χρειαστεί να κάνει αρθροσκόπηση και μάλιστα όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr, αυτό θα γίνει στην Αγγλία και από εξειδικευμένο γιατρό.

Το ζήτημα πλέον για την ΑΕΚ αλλά και τον ίδιο τον παίκτη, είναι ο χρόνος απουσίας από την αγωνιστική δράση. Η περίπτωση είναι δύσκολη. Από την πρώτη στιγμή το κατέστησε σαφές αυτό, το ιατρικό τιμ που ασχολήθηκε με τον Λέσκοτ. Ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρξει, αμέσως μετά την αρθροσκόπηση. Όμως το γεγονός πως υπάρχει ζημιά στον χόνδρο, δεν είναι διόλου απλή υπόθεση. Άλλωστε υπάρχει και η παράμετρος, της δεδομένης επιβάρυνσης που έχει ο Άγγλος στόπερ αλλά και της ηλικίας του.

Σίγουρα το μίνιμουμ απουσίας, ξεπερνά τον έναν μήνα. Όπερ σημαίνει πως ο Κετσπάγια ξεχνά τον Λέσκοτ και για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 30 Οκτωβρίου, αλλά και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο στις 20 Νοεμβρίου και ελπίζουν στην ΑΕΚ σε μη… χειρότερα, ως προς το διάστημα απουσίας του Άγγλου στόπερ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ