ΑΕΚ

Εναλλακτικές και Αλμέιδα

Εναλλακτικές και Αλμέιδα

Ο Ούγκο Αλμέιδα δεν δείχνει διατεθειμένος να αγωνιστεί στη Football League και η ΑΕΚ προχωρά τις επαφές της, με την πρώτη εναλλακτική λύση που έχει στη λίστα της,

Για την ενίσχυση της ομάδας με σέντερ φορ κινείται εδώ και αρκετό καιρό η Ένωση, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις με την πλευρά του Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος αποτελεί βασικός στόχος της ομάδας.

Ο Πορτογάλος που έδειχνε θετικός στο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, όταν εκείνη επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία, δεν... «ψήνεται» για το υπόλοιπο της Football League και έτσι στην Ένωση ξανασκέφτονται την περίπτωση του, καθώς επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους από τώρα.

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι προχωρούν και με τις εναλλακτικές θέλοντας να κερδίσουν χρόνο. Η περίπτωση του Ορλάντο Σα παραμένει μία από αυτές και μάλιστα, ο 26χρονος φαίνεται ότι είναι έτοιμος να πει κατευθείαν το "ναι" στην ΑΕΚ, ενώ υπάρχουν και άλλοι δύο παίκτες, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει και για τους οποίους ενδιαφέρεται η Ένωση.

πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ