ΑΕΚ

Εν αναμονή εξελίξεων στην ΑΕΚ

Εν αναμονή εξελίξεων στην ΑΕΚ
Νοτιάς και Παππάς

Κρίσιμη βδομάδα για το μέλλον της ΑΕΚ, με τον κόσμο να περιμένει πράξεις από τους μετόχους προκειμένου η Ένωση να μην ζήσει την δική της πτώχευση. Καμία ενημέρωση από Νοτιά.

Την Πέμπτη θα περάσει από την επιτροπή της UEFA η ΑΕΚ και μέχρι εκείνη την μέρα θα πρέπει να έχει κάνει βήματα προόδου στα οικονομικά της θέματα προκειμένου να κερδίσει το πρώτο OK και να πάει η επανεξέταση του φακέλου της τον Μάρτιο, μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Δημητρέλος, στο ταξίδι που πραγματοποίησε στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, απέσπασε θετικά σχόλια τα οποία όμως θα έχουν νόημα εάν και εφόσον επιστρέψει ο ίδιος στην Ελβετία με χρήματα στα χέρια του. Άλλωστε όπως ο ίδιος διαρρέει αλλά δηλώνει και δημόσια, εάν δεν γνωρίζει το ποσό που θα βάλουν οι μέτοχοι της ΑΕΚ δεν μπορεί να φτιάξει τα αντίστοιχα έγγραφα που να δικαιολογούν τον δικέφαλο.

Ηγετική παρέμβαση Παππά, καμία αντίδραση από Νοτιά

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο ένας εκ των δύο μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, ο Πέτρος Παππάς, με γραπτή του παρέμβαση εμφάνισε ηγετική διάθεση στην σωτηρία της ΑΕΚ και ίσως και στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Μια διάθεση που με δηλώσεις του καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του στα διοικητικά του δικεφάλου, δεν έκανε ποτέ και δεν εμφάνισε ποτέ τον ΑΕΚτζή παράγοντα που θα ενέπνεε τον οπαδό. Το έκανε τώρα(ποτέ δεν είναι αργά), στην πιο δύσκολη καμπή στην ιστορία της ΑΕΚ και πλέον απομένουν οι τοποθετήσεις και των υπολοίπων μετόχων προκειμένου να αποφευχθεί το "μοιραίο".

Η πιο σημαντική αντίδραση που περιμένουν όλοι, αλλά ακόμα δεν έχουν δει, είναι αυτή του έτερου μεγαλομετόχου, του Νίκου Νοτιά. Ο Ελληνοαμερικανός εφοπλιστής εμφανίστηκε θετικός στη νέα προσπάθεια για την σωτηρία της ΑΕΚ και σε όλες τις συναντήσεις των τεσσάρων μετόχων, ο ίδιος δήλωνε πως ότι συμφωνηθεί θα το στηρίξει.

Από εκεί και πέρα όμως, παρότι έχουν γίνει δύο δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Παππά, ο ίδιος δεν έχει ενημερώσει είτε με γραπτή του δήλωση, είτε μέσω διαρροών για το τι θα πράξει και πότε. Η βδομάδα που διανύουμε είναι η πιο κρίσιμη για τον δικέφαλο και όλοι περιμένουν τις αντιδράσεις των κ.κ Νοτιά (κυρίως), Κανελλόπουλου, Γκίκα, Χατζηιωάννου. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα έρθει μέσα στην βδομάδα στην χώρα μας. Ίδωμεν...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ