ΑΕΚ

Εκτός πάλι ο Γιάγκο, προβάδισμα ο Τσούπρος

Εκτός πάλι ο Γιάγκο, προβάδισμα ο Τσούπρος
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Γιάγκο ολοκληρώθηκε ακόμα μια προπόνηση της ΑΕΚ και πλέον ο Λίνεν με δεδομένη την απώλεια Κουτρουμπή λόγω καρτών, σκέφτεται τον Τσούπρο για τον Άρη.

Η προπόνηση της Πέμπτης (17/1) ολοκληρώθηκε, με τον Γιάγκο Φερνάντεζ να μην καταφέρνει να λάβει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και μαζί με τον Αλέξανδρο Νικολιά έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Ο Ζοσέ Φουρτάδο ολοκλήρωσε την Τετάρτη (16/1) τις εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο και σήμερα ανέβηκε στα Σπάτα και έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά και την Παρασκευή θα προπονηθούν και πάλι στις 11.00 το πρωί.

Ο Τσούπρος το φαβορί για Βικελίδης

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή (20/1), ο Λίνεν έχει σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα καθώς ο Κουτρουμπής απουσιάζει λόγω καρτών ενώ ο Γιάγκο για ακόμα μια προπόνηση έμεινε εκτός προγράμματος και η συμμετοχή του στην αποστολή για την Θεσσαλονίκη φαντάζει δύσκολη.

Ως εκ τούτου, ο Γερμανός έχει μείνει μόνο με τον Μπουγαΐδη στην άμυνα και τον Κοντοέ, ο οποίος θα βρίσκεται σίγουρα στην αποστολή για το ματς με τον Άρη. Μοναδική λύση λοιπόν, είναι ο Τσούπρος ο οποίος δοκιμάστηκε στο πρώτο τεστ ενόψει Βικελίδης με τους βασικούς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ