ΑΕΚ

Το 30% του Φούντα στον Φωτίου!

Το 30% του Φούντα στον Φωτίου!
Φούντας INTIME SPORTS

Διαβάστε στο Sport24.gr το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την ταμειακή διευκόλυνση του Άλκη Φωτίου στην ΑΕΚ η οποία του απέφερε ως αντάλλαγμα το 30% των χρημάτων που θα φέρει ενδεχόμενη μεταγραφή του Ταξιάρχη Φούντα!

Είναι αδιαμφισβήτητα ο ποδοσφαιριστής που αναμένεται να πωληθεί με υψηλά οικονομικά ανταλλάγματα εφόσον συνεχίσει να εξελίσσεται τόσο ραγδαία.

Ο Ταξιάρχης Φούντας είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς ήδη παρακολουθείται από ομάδες του εξωτερικού και στην Ένωση ελπίζουν ότι ως τότε θα έχει γίνει ακόμα καλύτερος ώστε με την αποχώρησή του να φέρει στην νυν ομάδα του πολλά χρήματα!

Βέβαια από αυτά, η ίδια η ΑΕΚ θα λάβει μόλις το 70% καθώς το 30% παραχωρήθηκε ήδη (και μάλιστα εγγράφως πλέον!) στον επιχειρηματία Άλκη Φωτίου, ως αντάλλαγμα για την ταμειακή διευκόλυνση των 120.000 ευρώ που έκανε για το «φιλόπτωχο» ταμείο της 'Ενωσης.

Το πολλαπλάσιο όφελος

Ο δραστήριος επιχειρηματίας (ο οποίος θυμίζουμε ότι θα καρπωθεί και το 55% των χρημάτων που θα εισπράξει η Ένωση εφόσον κάποια στιγμή στο μέλλον πουλήσει τον Γιώργο Κατίδη) έδωσε το ποσό που του ζητήθηκε προχωρώντας ταυτόχρονα σε μία σπουδαία επένδυση για τον εαυτό του που είναι βέβαιο ότι μελλοντικά θα του αποφέρει πολύ περισσότερα από τις 120.000 ευρώ, χρήματα με τα οποία διευκόλυνε την ΑΕΚ σε μία πολύ δύσκολη περίοδο.

Επί παραδείγματι, αν έμπαινε πωλητήριο για τον Φούντα κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, θεωρείται βέβαιο ότι η Ένωση δεν θα τον παραχωρούσε με λιγότερα από 700-800 ευρώ.

Αν συνέβαινε αυτό, ο Φωτίου θα έπαιρνε πίσω από 210 ως 240.000 ευρώ, χρήματα κατά πολύ περισσότερα από αυτά που έδωσε στην ΑΕΚ. Σκεφτείτε δηλαδή αν ο μικρός εκτοξευτεί και προσελκύσει το καλοκαίρι προτάσεις μεγαλύτερες του 1 εκατ. ευρώ για την αγορά του...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ