ΑΕΚ

Εκτός ξανά ο Κορδέρο!

Εκτός ξανά ο Κορδέρο!
Κορδέρο INTIME SPORTS

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ξανά ο Ισπανός μέσος της ΑΕΚ, Μιγκέλ Κορδέρο, καθώς υπέστη θλάση στο δεξιό γαστροκνήμιο.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο ξεπέρασε το προηγούμενο πρόβλημα του τραυματισμού του και έμπαινε σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς, ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιος νέος τραυματισμός, ωστόσο τελικά δεν στάθηκε τυχερός.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Κορδέρο υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δεξιό γαστροκνήμιο, κάτι που σημαίνει ότι ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τα ματς των play-offs, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι ο Κορδέρο είχε αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Φωστήρα στο ΟΑΚΑ τον Δεκέμβριο, όπου και τραυματίστηκε και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση τον Μάρτιο, προσπαθώντας να επανέλθει στους ρυθμούς του σιγά σιγά.

Το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ αναφέρει: "Ο Μιγκέλ Κορδέρο υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Αθηνών και το αποτέλεσμα της εξέτασης έδειξε θλάση πρώτου βαθμού δεξιού γαστροκνημίου. Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε άμεσα θεραπεία."

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ