ΑΕΚ

Εξασφάλισε εισιτήριο για Ευρώπη η ΑΕΚ, αναμονή για το ΟΚ της UEFA

Εξασφάλισε εισιτήριο για Ευρώπη η ΑΕΚ, αναμονή για το ΟΚ της UEFA
Πανηγυρική, Γκερέιρο, Μπερνς, Μάκος INTIME SPORTS

Το OK της UEFA περιμένει η ΑΕΚ για να κλειδώσει την σίγουρη συμμετοχή της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας χρονιάς, καθώς το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου Ολυμπιακός - Ατρόμητος, δίνει ευρωπαϊκά εισιτήρια και στις τέσσερις ομάδες των πλέι οφ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, έστω και στις καθυστερήσεις κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα της εφορίας και εν συνεχεία να ολοκληρώσει τις πληρωμές, μετά από παρέμβαση του Ντέμη Νικολαΐδη για την εξασφάλιση του δανείου.

Ο φάκελος εστάλει στην UEFA με όλα τα δικαιολογητικά και πλέον υπάρχει η αισιοδοξία στην πλευρά της Ένωσης για την συμμετοχή της στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ο τελικός στέλνει την ΑΕΚ στην Ευρώπη

Εάν εξασφαλιστεί το OK της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας(η απόφαση αναμένεται την επόμενη βδομάδα), η συμμετοχή στα πλέι οφ οδηγεί σίγουρα στην Ευρώπη, ανεξαρτήτως θέσης που θα καταλάβει η ΑΕΚ σε αυτά.

Συγκεκριμένα, ο τελικός του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο και για τις τέσσερις ομάδες που θα παρουν μέρος στα πλέι οφ. Αυτό που θα πρέπει να βάλει σαν στόχο η ΑΕΚ, είναι το εισιτήριο που θέλει για τη νέα χρονιά.

Κοιτάει... "σεντόνι"

Αξίζει να σημειώσουμε, πως η ΑΕΚ έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο! Συγκεκριμένα, εάν και εφόσον η ποινή του Παναθηναϊκού από την UEFA παραμείνει (έχει κενά ο φάκελος που έστειλε) τότε οι πράσινοι θα παίξουν στα πλέι οφ μεν αλλά όποια θέση και να πάρουν δεν θα βγούνε Ευρώπη, με το εισιτήριο να το παίρνει η αμέσως επόμενη ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν θα έχει στα πόδια της τον βασικό της αντίπαλο για το Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι ο Παναθηναϊκός. Αναμονή λοιπόν για να δούμε πως θα κλείσει η χρονιά, που μπορεί να ήταν από τις χειρότερες και η πιο κρίσιμη στην ιστορία της Ένωσης, αλλά ενδεχομένως να τελειώσει με πολλά χαμόγελα για τις διοικητικές και αγωνιστικές εξελίξεις!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ