ΑΕΚ

Πήρε το ΟΚ της εφορίας η ΑΕΚ

Πήρε το ΟΚ της εφορίας η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πήρε από την Εφορία τα απαιτούμενα έγγραφα και τώρα τρέχει να προλάβει τις πληρωμές για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την UEFA. Τα κατάφερε ο Δημητρέλλος. Έκτακτο ΔΣ για την έγκριση του δανείου ζήτησε ο Οικονομόπουλος!

Διαβάστε εδώ για την αναβολή που ζήτησε η πλευρά Ψωμιάδη στην σημερινή εκδίκαση των δύο υποθέσεων, την οποία και κέρδισε με επόμενη ημερομηνία η 6η Ιουνίου!

Οι μαραθώνιες προσπάθειες των διοικούντων την ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να εξασφαλίσουν τα απαιτούμενα έγγραφα για να προχωρήσουν το θέμα της αδειοδότησης από την UEFA και να αποτρέψουν τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της Ένωσης, απέδωσαν καρπούς!

Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης εταιρείας Ανδρέας Δημητρέλλος έφερε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή _ για την οποία του χρεώθηκαν αδίκως και χωρίς το παραμικρό ελαφρυντικό ευθύνες και λάθη της προηγούμενης διοίκησης και των αμέτοχων _ και πλέον η Ένωση ξεκινάει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει και να φανεί συνεπής στις πληρωμές που πρέπει να γίνουν.

Ασφαλώς για να τις καλύψει όλες θα πρέπει να εκταμιευθεί άμεσα το δάνειο (1,5 εκατ. ευρώ) που περιμένει την Ένωση στην Κύπρο και έχει κατατεθεί σύμφωνα με τον Χάρη Οικονόμοπουλο σε τραπεζικό λογαριασμό από τον Σαουδάραβα Αλ Σουνταϊρί.

Έκτακτο ΔΣ

Εν τω μεταξύ ο δικηγόρος της υπόθεσης Ψωμιάδη, Χάρης Οικονομόπουλος, απαίτησε να γίνει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για την έγκριση του δανείου που περιμένει την ΑΕΚ σε τράπεζα της Κύπρου κατατεθειμένο από τον Σαουδάραβα Αλ Σουνταϊρί. Αυτό ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και πλέον στην ΠΑΕ περιμένουν το 1.5 εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να προχωρήσουν εντός της ημέρας στις απαιτητές πληρωμές (υπάρχουν καταστήματα τραπεζών που παραμένουν ανοιχτά ως τις 18.00).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ