ΑΕΚ

Έκλεισε ο δρόμος για οκτάδα, άνοιξε αυτός για την ΑΕΚ

Έκλεισε ο δρόμος για οκτάδα, άνοιξε αυτός για την ΑΕΚ
Βάργκας

Η Βενεζουέλα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κόπα Αμέρικα και στην ΑΕΚ περιμένουν τον Βάργκας για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Μπορεί το φινάλε και για την Βενεζουέλα αλλά και για τον Ρόναλντ Βάργκας στο Κόπα Αμέρικα να ήταν πικρό.

Η «Βινοτίντο» αποκλείστηκε από την οκτάδα της διοργάνωσης, ενώ ο διεθνής μεσοεπιθετικός έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του ματς με την Βραζιλία, παρόλο που υπήρχαν πολλοί χειρότεροι συμπαίκτες του.

Πάντως για την πρώτη εξέλιξη, δηλαδή τον αποκλεισμό της Βενεζουέλας, μάλλον κρυφοχαμογελούν στην ΑΕΚ. Και αυτό διότι πλέον ανοίγει ο δρόμος προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του Βάργκας.

Το πιο πιθανό είναι να ταξιδέψει άμεσα ο διεθνής μεσοεπιθετικός στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά. Ήτοι, ιατρικές εξετάσεις, παράδοση του υπογεγραμμένου συμβολαίου και επίσημες ανακοινώσεις, προκειμένου να αποτελέσει και με την βούλα παίκτη της ΑΕΚ.

Ενώ στη συνέχεια ο Βάργκας θα φύγει και για διακοπές. Μάλιστα δεν αποκλείεται να ζητήσει λίγες παραπάνω μέρες άδειας και απουσίας από το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΚ, προκειμένου να προλάβει να γεμίσει «μπαταρίες».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ