ΑΕΚ

Είναι όλοι... Δέλλας

Είναι όλοι... Δέλλας
INTIME SPORTS

Εντυπωσιακή ειναι η συσπείρωση γύρω από τον προπονητή της ΑΕΚ στο άκουσμα ότι εξυφαίνεται σενάριο αντικατάστασής του. Του αναγνωρίζεται απόλυτα το έργο του, το δικαίωμα του να εκφράζεται ελεύθερα και είναι λαϊκή απάιτηση η παραμονή του στην ΑΕΚ της Α’ Εθνικής.

Ο αδικαιολόγητος ντόρος που δημιουργήθηκε από μερίδα του Τύπου επειδή ο Τραϊανός Δέλλας τόλμησε να μιλήσει ελεύθερα για πράγματα που τον απασχολούν και σε ένα βαθμό εκφράζουν αντίθετη άποψη (που να έλεγε και τίποτα σκληρό δηλαδή...), αρχικώς εκλείφθηκε ως ένα σύνηθες ελληνικό φαινόμενο. Ωστόσο, όταν χθες κυκλοφορηρσε ότι στη διάθεση του Μιλοβάνοβιτς προσφέρονται από μάνατζερ λίστες με προπονητές, ο κόσμος της ΑΕΚ εξεμάνη.

Στα social media και ειδικά στις σελίδες που ποστάρονται θέματα και δημοσιεύματα για την ΑΕΚ, καταγράφηκε κατά συντριπτική πλειοψηφία η οργή των οπαδών της κόντρα σε αυτό το ενδεχόμενο. Δηλαδή την πιθανότητα να αλλάξει η ΑΕΚ προπονητή, τάχα μου επειδή η εικόνα της στα πλέι οφ δεν είναι η πρέπουσα.

Στο Sport24.gr διαβάσατε κάποια ονόματα προπονητών (Λαμπαντία, Φονσέκα) που προτάθηκαν στον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης. Σαφώς και ο Μιλοβάνοβις οφείλει να κάνει μια προεργασία για κάθε ενδεχόμενο, καθώς αν του ζητηθεί να αναζητήσει πιθανούς αντικαταστάτες για τον πάγκο της ΑΕΚ, θα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμος. Αυτή είναι η δουλειά του... Όμως η εξήγηση αυτή διόλου απασχολεί τον κόσμο της ΑΕΚ, ή αποτελεί επαρκή δικαιολογία.

Οι οπαδοί της Ένωσης στηρίζουν απόλυτα τον Δέλλα, θεωρούν ότι δεν πρέπει καν να γίνεται συζητήση γύρω απο το όνομα του και είναι πιθανό να περάσουν το μήνυμα τους στο σημερινό ματς απέναντι στον Ηρακλή.

Ήδη από χτες μέσω των social media, επικρατεί μεγάλη διάθεση για στήριξη του προπονητή κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου παιχνιδιού και έκφραση αντίθεσης απέναντι σε όλους όσοι τοποθετούν τον Δέλλα στο εδώλιο δίχως να υπάρχουν σοβαρές κατηγορίες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ