ΑΕΚ

Έδειξε ενδεκάδα ο Λίνεν

Έδειξε ενδεκάδα ο Λίνεν
Έβαλντ Λίνεν INTIME SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη δοκιμή ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό και έδειξε ότι θα εμπιστευθεί τον Δημήτρη Ανάκογλου για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα της Ένωσης. Ρίκκα και Τσουκαλάς κερδίζουν πόντους.

Ο Έβαλντ Λίνεν έριξε από την πρώτη μέρα στα βαθιά τους Κιτρινόμαυρους καθώς στην πρώτη προπόνηση μετά το διήμερο ρεπό πραγματοποίησε την πρώτη δοκιμή ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής (31/3) κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Γερμανός επέλεξε στη βασική εντεκάδα και στη θέση του τιμωρημένου (λόγω καρτών) Ρότζερ Γκερέιρο τον Δημήτρη Ανάκογλου, ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του στο κρίσιμο ματς της Λιβαδειάς.

Μια κίνηση του Λίνεν που προκάλεσε έκπληξη, ήταν η επιλογή του Τσουκαλά στο δεξί άκρο της άμυνας, αντί του Βαλεντίνου Βλάχου.

Από εκεί και πέρα κάτω από τα δοκάρια πήρε θέση ο Κωνσταντόπουλος, με τον Τσουμάγκα στην αριστερή πλευρά της άμυνας και τους Κουτρουμπή και Μπουγαϊδη ως στόπερ. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Μητρόπουλος, Κορδέρο και Ρίκκα, με τους Πετρόπουλο και Φούντα να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο της ΑΕΚ.

Ρίκα αντί Φέτση στη μεσαία γραμμή

Παρά τη μέτρια παρουσία του Αντώνη Ρίκκα στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Βέροια, ο γερμανός τεχνικός φαίνεται ότι τον εμπιστεύεται και όπως όλα δείχνουν θα του δώσει φανέλα του βασικού στον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Έβαλντ Λίνεν προβληματίστηκε μετά την εμφάνιση του Ρίκκα στο ματς με τη Βέροια, ωστόσο η εμπειρία που διαθέτει ο ένας εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, δεν του αφήνει περιθώρια να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας και στη θέση του να χρησιμοποιήσει τον Φέτση στο αριστερό άκρο του ρόμβου.

Μάλιστα, ο Γερμανός έδειξε κατά τη σημερινή δοκιμή ότι δεν θα ρισκάρει στο κρίσιμο ματς της Κυριακής και θα δώσει την ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή να ανατρέψει την μέτρια εικόνα που έδειξε στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ