ΑΕΚ

Δοκίμασε 11άδα, μοίρασε "μπράβο"

Δοκίμασε 11άδα, μοίρασε "μπράβο"
INTIME SPORTS

Στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (14/8), ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε στην τακτική και στο τέλος δοκίμασε ενδεκάδα ενόψει Νίκης Βόλου. Ικανοποίηση για την απόδοση των παικτών.

Ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε στη σημερινή απογευματινή προπόνηση με μπάλα, δίνοντας έμφαση τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, θέλοντας να δει όλα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του στο εσωτερικό δίτερμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: Βαγγέλης Κατσαΐτης

Αφού η.. παράδοση από τον ίδιο και τον βοηθό του (Μπορμπόκη) ολολήρωθηκε, στη συνέχεια ρώτησε τους παίκτες: "Έχετε διάθεση για ένα διπλάκι; Πεντάλεπτα ημίχρονα". Οι ποδοσφαιριστές απάντησαν όπως ήταν φυσιολογικό καταφατικά και ο αγώνας ξεκίνησε...

Δοκίμασε 11άδα, μοίρασε "μπράβο"
INTIME SPORTS

Οι Κίτρινοι επικράτησαν με 3-1 των Κόκκινων, με τον Μπρέσεβιτς να σκοράρει δύο φορές. Λίγο νωρίτερα στην άσκηση ανάπτυξης παιχνιδιού οι Κίτρινοι επικράτησαν με 2-1, ενώ στους κόκκινους ακυρώθηκε γκολ του Αραβίδη.

Οι ομάδες:

Κίτρινοι: Μπρέσεβιτς, Ζόριτς, Ντακόλ, Σβάρνας, Γεωργέας, Σαρρής, Τσεβάς, Φαγέ, Γροντής, Ντούνης και Ρόβας

Κόκκινοι: Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Αραβίδης, Μπαρμπόσα, Τζανετόπουλος, Μάνταλος, Ανάκογλου και Πλατέλλας

Έπαιξαν και οι τέσσερις τερματοφύλακες: Καραγκιολίδης, Βούρας, Ανέστης, Ντούνης

Ικανοποίηση και "μπράβο"

Η ικανοποίηση του Δέλλα για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, φάνηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά και μετά το τέλος της με τον Τραϊανό Δέλλα να δίνει πολλά «μπράβο» στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που έδειξαν.

Μάλιστα, μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες οδηγήθηκαν για αποθεραπεία και εκεί ο Δέλλας τους είπε "Μπράβο παιδιά, ήσασταν πολύ καλοί σήμερα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ